Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Alla svenskar måste få denna information, sprid!

Islam ska via massinvandring av muslimer ta över i vårt land, det är redan bestämt! Övertagandet, med början i våra städers förorter, har kommit långt redan, se denna länk! Sveriges största parti, Socialdemokraterna, har gjort detta möjligt genom ett avtal, Barcelonadeklarationen!

Se mitt inlägg den 17 april, läs innehållet i länken om vad denna deklaration innebär för Sverige! Inget om detta får vi veta via våra massmedia, de går ju helt i sossarnas ledband! Vi får nästan dagligen veta att svensken blir allt mer positiv till s-partiet, allt fler säger sig vilja rösta på sossarna vid kommande val i höst. Samtidigt som sossarnas tidigare starkaste motpart, SD, går bakåt! Hur är det möjligt? Massindoktrineringen av svensken har pågått så länge att det kanske redan är för sent?

Därför måste vi som vaknat göra allt för att sprida sanningen om detta parti, dess svek och de lögner de sprider till det sovande folket och det måste ske nu, innan höstens val! Vi ska inte räkna med att få sossarnas svek belyst via massmedia eller ens via alternativ media, dessa är alla så beroende av bidrag att de inte vill stöta sig med detta maktparti! Vi måste därför finna andra vägar, t ex mun till mun, via mailspridning, via lokala informationsmöten mm och förstå att det hänger på oss om ett uppvaknande ska kunna ske! Sprid i mail om t ex denna hemsida och ange de datum som är extra viktigt i just denna sak, för mottagaren att läsa!

Börja gärna med att som grund för den oinvigde, att läsa mitt inlägg om makten i världen, den 15 mars!

Följande inlägg på min hemsida behandlar hittills ämnet muslimskt övertagande: 26 mars, 15 april, 16 april, 17 april och 18 april, se dessa och läs, både text och länkar!

För dig som vill ha en mer övergripande insikt om det socialdemokratiska partiet och dess bakgrund rekommenderar jag denna gedigna beskrivning, det är ingen "vacker historia"! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2