Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Minns ni att jag skrev ett meil till alla politiker i SD i riksdagen, se den 22 april, jag har inte fått en enda kommentar på detta! Därför skilckar jag ett nytt meil och hoppas på reaktion. Här följer dagens meil till SD:

................................

Hej! Det är många svenskar som nu är besvikna på er i SD! Ni väljer i allt fler frågor och ämnen att ”hänga med” i de förtappades skara, bland övriga döda fiskar som följer med strömmen! Ledda av de globalistiska maktfolket som pekar vart ni ska och ni bara låter det ske! Vad har hänt med er ideologi, den som gjorde att vi, många svenskar, valde att lägga vår röst på er?

 

Att man i flera partier för fram kvinnor i ledningen är ju för att dessa är för globalisterna mer lättstyrda och att allmänheten inbillar sig att en kvinna inte kan vara så korrupt och begå elakheter som en man, vilket de givetvis kan! Bara att lyssna på vår nuvarande statsminister och utrikesminister, för att förstå hur okunniga och lättstyrda de är! Båda är, tillsammans med Finlands kvinnliga statsminister, medlemmar i World Economic Forum, där de får sina order….

 

Att gå med i Nato kan för en tänkande svensk bara vara en omöjlighet! Globalisterna är inte nöjda med att Sverige och Finland går med, de jobbar för högtryck för att större delen av Jordens nationer ska ingå i ett ”Globalt Nato”, se t ex https://www.thenationalnews.com/world/uk-news/2022/04/27/britain-to-go-further-and-faster-in-supplying-ukraine-heavy-weapons/. (Kopiera och klistra in i din webläsare).

Att Wallenberg lobbar (beordrar) svenska politiker att gå med i Nato är inte konstigt, denna maktfamilj ser ju en enorm potential att få sälja vapen till fler “interna” nationer.

 

Ukrainas president Elenskyj (han har ju förbjudit den latinska bokstaven 'Z') är en perfekt cover up för nazisterna som styr Ukraina. En homosexuell jude som är skådespelare. Lurar vilken västerländsk idiot som helst. Tydligheten i detta var stor när denne sprattelgubbe höll tal till er i riksdagen och fick stående ovationer från er alla, när det borde ha varit kraftiga bu-rop!

 

Varför ser inte ni i SD igenom alla dessa bluffar? Det är ju så tydligt för oss som har öppna ögon, varför blundar ni?

 

Ni borde studera historien, om Khazarmaffian och judendomen, så skulle ni förstå varför Ryssland gått in i Ukraina, men historielösheten är tydligen total bland er som är satta att styra vårt land och media är förbjuden att informera om detta, för att hålla allmänheten okunnig om verkligheten!

 

Jag och frugan lyssnar på de flesta debatter i riksdagen, som läggs ut på nätet och vi beundrar verkligen er politiker i SD, som varande de mest sakliga och hövliga i talarstolen i olika frågor, medan era motståndare alltid är på en mycket låg nivå, svamlande, oförskämda och raljerande. Det ska ni ha en stor eloge för! Men varför inte vara lika bestämda och sakliga i de stora och avgörande frågorna, de som ni bestämt höll er till tidigare och som vi litade på? Hur kan ni tro att SD kommer att få några viktiga poster i en kommande regering med den lilla sprattelgubben Kristersson i ledningen? Ulf programmeras nu bakom draperiet av globalisterna via Reinfeldt och i det programmet finns inte SD med! Var inte så ”blåögda”!

 

Slutfråga: Varför har inte en enda av er svarat på mitt förra mail, det som innehöll viktiga frågor i de ämnen där ni vänt 180 grader i er politik och som kommer att innebära stora väljarförluster för er i höst, jag vill ha svar!

 

M v h  Kalle Hellberg

Blidsberg

kalle@maxicom.se 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2