Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


                                     Extra-extra!

Sedan i går sprids det över världen att hela historien med Covid-19 och de s k vacciner som man injicerat i människor inte alls haft att göra med något virus, utan varit ett från ormgift (kungskobra) tillverkat dödligt gift som spridits via vatten och luft för att mörda en stor del av mänskligheten. Genom laboratorieundersökningar har man fått fram att Covid-19 och viss innehåll i de s k "vacciner" kemiskt mest liknar innehåll i giftet som kungskobran har i sina tänder. Covid-19 har inte att göra med årtalet 2019, 19 står för antalet olika molekyler i ormgiftet som använts! Är det så är det tillräckligt bevis för att hela covid-cirkusen varit ett planerat massmord!

Se dessa video och läs texten, en intervju med Dr. Bryan Ardis, som avslöjat dessa fakta! Du kan högerklicka och översätta texten till svenska vid behov.

Det är denna video, där Mike Adams berättar och som släpptes i går över världen (ingår även i länken ovan)! Tyvärr kan man ej få svensk text.

Om sanningshalten i ovanstående kan jag inte garantera, det hela verkar vara lite fantasifullt! Vi får väl vänta och se om mer fakta om detta kommer framöver!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2