Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


1:a feb-24

Så har det då hänt, det som absolut skulle vara totalt tabu för forskningen! Att leka Gud! Men nu har det hänt. Första människan med hjärninplantat som innebär att datorer kan snacka direkt med hjärnan och individen kan tänka ihop med datorer. Om flera har samma inplantat så kan deras tankar avläsas av varandra.

Forskarna (och Elon Musk) anser detta vara fantastiskt, nu kan de som inte har talförmåga, eller sitter bundna i rullstol tänka vad de vill göra eller förmedla och vips, så blir det gjort. Vad de inte säger är att detta inplantat också möjliggör att man via datorer kan totalstyra dessa hjärnor, vilken dröm för makthavare! Nu kan alltså t ex sossarna programmera allas hjärnor till att rösta på just sossar, vilken lycka! Så frågan är, ska dessa inplantat inom en kort tid inopereras i alla nyfödda? Givetvis kommer ingen av dessa sjuka "forskare" att erkänna detta i dag, men om 5 år är det helt godkänt att föreslå detta, kanske blir det en valfråga?

Att inplantatet kallas "telepati" (tankeöverföring) säger väl allt? Men frågan är, fungerar verkligen detta så som forskarna har önskat? Tillåt mig tvivla!

Se denna artikel! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2