Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Mercola beskriver CIA:s roll i Ukrainakriget, mycket informativt! Inget om denna verklighet får vi veta genom MSM! SVT och SR sprider enorma lögner om vad som sker, de vill till varje pris sprida propaganda som gör att du ska tro att Putin är den onda och Västmakterna de goda! Men det är inte sant! Allt är noga planerat, i minsta detalj! Se denna artikel. Högerklicka och klicka på "Översätt till svenska" vid behov (gäller alla språk i alla mina inlägg).


Den verkliga anledningen till att man vill ge covidsprutor till barn!

Se denna länk!


Lyssna till Magnus Stenlund i denna "Ledare"! Mycket viktig information om vad regeringen håller på med i smyg, bara detta är en anledning till att lyfta ut hela nuvarande partygäng ur riksdagshuset och det borde ske nu!


Dr. Reiner Fuellmich utfärdar nödvarning: Dollarn har nått slutet av linjen (många varnar nu för dollarns nära förestående kollaps). Men inte nog med det, lyssna och se hela denna video, se hur tysk polis misshandlar folket på gatan, är tredje världskriget snart ett faktum? Bakom galenskaperna står World Economic Forum (WEF) och nationella makthavarna skolade i Klaus Schwab:s Young Global Leaders. 

Se denna länk, video.

Vem-vilka har då lärt upp Klaus Schwab till att bli denna onda människa? Jo, den amerikanska underrättelsetjänsten CIA under ledning av Henry Kissinger, där fick Schwab sin utbildning för många år sedan! Att få onda följeslagare har inte varit något problem för Schwab efter detta, unga maktgalna personer sällar sig gärna på de ondas sida, allt för att få känna maktens sötma. Exempel på dessa medlöpare är många nuvarande och tidigare ledare för olika nationer, t ex Canada, Ukraina, Frankrike, Tyskland........ Se denna länk. Även svenska ledare ingår och jobbar i WEF, t ex Magdalena Andersson, Ann Linde..... Kan man tänka sig ett större hot mot demokrati? Planerna för dig och mig och allas vår framtid sker bakom lykta dörrar, vi kan inte påverka......


Största bedrägeriet i modern historia: Flera studier visar att COVID-19- ”vaccinerna” inte stoppar infektioner, överföringar, sjukhusvistelser och dödsfall.

Se denna länk.

Dr. David Martin: Covid- ”vacciner” är biovapen designade för folkmord.

Se denna länk. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2