Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Bilder på döda kroppar på gatorna i staden Bytja (Butja, Bucha) i Ukraina sprids över världen och upprör känslorna hos allmänhet och politiker. Allt skylls på ryssarna, de onda i detta krig, medan ukrainarna anses vara de goda. Men vad är sant?

Varför upptäckte inte den ukrainska militären dessa döda kroppar när de intog staden ca 4 dygn efter att ryssarna lämnat den? Finns en video i länken nedan som visar detta. En annan video visar hur ukrainska soldater släpar döda kroppar efter sig i rep, för lämplig utplacering på gatorna, det ska ge bra bilder att kavla ut över världen.

Ryssland kräver att FN tar ett möte i säkerhetsrådet för att diskutera detta, som de anser är en bluff. Så vad är sant? Det är nästan omöjligt att veta, men media i väst och den svenska regeringen är tvärsäkra om vem de ska lägga skulden på! Läs även kommentarerna!

Se denna länk.

Saken uppmärksammas i många andra media, men inte i Sverige!

Här mer om detta!

I MSM i Sverige är saken solklar, det är endast ryssarna som är skurkarna, spelar ingen roll om andra bevis framkommer!


Vad hände med de upptäkta biolaboratorierna i Ukraina, vart tog rapporteringen vägen? I Sverige har man inte rapporterat alls om detta i MSM, troligen för att man inte vill avslöja att de flesta av dessa labb var uppbyggda av USA! Ryssarna har letat upp de flesta och bombat dessa, så de inte kan framställa flera virus och andra biologiska vapen, vilket var deras direkta uppgift.

Mercola har i denna länk en omfattande redovisning av läget med dessa biolabb, med bl a karta över placeringen av dessa labb i Ukraina och också karta över var ryssarna har bombat dessa.

Svenska regeringen ger nu en fristad i Sverige för forskare som bl a jobbade i dessa biolabb, är det meningen att USA ska få fortsätta utveckla biologiska vapen, men nu på svensk mark? Var vaken för att detta kan bli fallet!


           Allas åsikter och kunnande om verkligheten kan variera!

                           Alla bilder i media är inte sanna!

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2