Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Händelserna de senaste dagarna i Sverige har en orsak, som våra politiker inte vill att vi ska veta! Nämligen grunden för den massinvandring som drabbat oss de senaste 30 åren. Varför har det kommit så många muslimer till Europa och i synnerhet till Sverige?

Grunden heter Barcelonadeklarationen, ett avtal som sossarna skrev under 1995 och som ger människor från de s k MENA-länderna fritt tillträde till EU-nationerna, där de ska ha all rätt att inrätta sina egna kulturer och utöva sina egna religioner.

I utbyte ska EU-nationerna få tillgång till Mellanösternas olja och gas i minst 100 år. Det är detta som är orsaken till att muslimerna nu tar över hela stadsdelar i flera städer i Sverige, inrättar sharialagar, kräver att vi ska ha respekt för deras sätt att leva och värre kommer det att bli!

Lyssna på "SHA70" som beskriver detta avtal (långt inlägg, men viktigt)!

Se även mina inlägg den 15, 16 och 17 april.


Bra artikel! "Påskhelgens kravaller bekräftar att islam inte hör hemma i Sverige"

40-60-åriga kvinnor och deras barn kastar sten på poliser, artikel här.


Jag har för många år sedan gjort en sammanställning (sökt information, översatt mm) om muslimskt dödande på vår Jord, sedan Muhammads död år 632 och fram till i dag. Det är ingen trevlig läsning, man kan med fog påstå att islam är en ideologi fylld av blod och lidande! Är denna ideologi (OBS, ej religion) lämplig att införa i Sverige? Om vi inte sätter stopp nu för denna utbredning så är sharialagar här ett faktum inom kort!

I denna länk finner du min sammanställning. I slutet av den finner du en länk i vilken du kan följa det muslimska dödandet för varje dag, den uppdateras varje dygn, alltid aktuell! Skrolla ner till du ser "List of Attacks" i rött i vänstra spalten, klicka på det år du vill studera. Du får då fram en tabell med specificerade händelser (antal utförda mord och antal skadade).

Min mening med att sprida detta dokument är för att motbevisa de muslimer (och även vissa naiva kristna) som hävdar att islam är ett fredsprojekt! Vissa hävdar att även kristendomen varit krigisk genom tiderna, men det har ofta varit i försvar mot islam. Slaktandet som muslimer har stått för går inte att jämföra med andra religionskrig.


Dagens Humorbild - Sida 370 - Off Topic - Maipenrai.se

Demokrati – Petterssons gör Sverige lagom!

87 Sverige på botten! idéer | sverige, caricatures, karikatyr

JEANDERS BILDBLOGG: Ny topplista på bloggen


   

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2