Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


5 maj-23

Hej alla ev besökare på denna hemsida! Jag har efter en operation för 7 månader sedan belastats med en infektion som inga mediciner och antibiotika rår på (inte heller alla de alternativa medel jag testat), och jag är fortfarande kraftigt belastad av dessa infektioner (sjukhussjuka). Jag har därför inte varit i form för att vara flitig med dagliga inlägg här, vilket ni ev besökare har erfarit. Men hur många är ni som gör besök på min hemsida, är det någon idé att jag fortsätter med mina inlägg? Frågan är berättigad, dels för att det tar mycket av min tid att göra dessa inlägg, dels för att det gensvar jag tidigare fick på vissa inlägg nu blivit allt mer sällan förekommande, nästan ingen gör någon kommentar eller ställer frågor numera.

Så jag börjar med att ställa frågan: Är du en person som regelbundet eller  ibland besöker min hemsida och tar del av mitt utbud?

Om så är fallet, skicka mig ett mail med ordet "Tar del" i ämnesraden, det räcker, så jag får en aning om mina inlägg kommer någon till nytta!


Viktigaste videon hittills i år!

I dag tar jag med en ny video av Hans Jesevik, som beskriver Sveriges nutid och framtid! Hans beskrivning visar varför sossarna bara ökar i opinionsundersökningar och att svensken är på väg rakt mot ättestupan! Du får inte missa att se denna video i sin helhet och du får inte missa att skicka den vidare till släkt, vänner och bekanta! Alla svenskar borde tvingas att se denna, skicka därför länken vidare till alla politiker, journalister, redaktörer, lärare m fl som du hittar e-postadresser till!

Här är länken! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2