Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I en rapport från FOI påstår författarna att "folklikt misstroende hotar demokratin"! Jag tar åt mig äran att av dessa forskare vara klassad som en dissident som sprider ”desinformation, konspirationsteorier och korruptionsanklagelser". Rapporten beskriver oss som avslöjar sådana demokratidödande planer som t ex World Economic Forum och ett antal multimiljardärer står för och som är ett verkligt hot mot vårt samhälle och vår framtid, som de verkligt farliga för samhällets bestående! Snacka om att vara den verkliga makten till lags, detta är ett verkligt bevis för hur insyltade våra myndigheter, tjänstemän och politiker är i maktens garn!

Det är alltså vi som avslöjar galenskaperna som är den stora faran för dessa överlöpande makthavare, det är ju det som är meningen med vårt engagemang, att avslöja vad som planeras bakom lykta dörrar, särskilt för det sovande folket!

Det oroar inte FOI:s forskare att Klaes Schwab:s skola "Young Global Leaders" har fostrat så många makthavare att vissa regeringar i världen nu består till mer än hälften av politiker som gått denna skola. Meningen med detta är ju att totalförvandla alla samhällen till ren kommunism, "du ska inget äga, men vara lycklig"! Detta ser inte forskarna som något omvälvande!

Läs om rapporten här, läs också de mycket välskrivna kommentarerna, för mer info om galenskaperna! Läs även hela mitt inlägg den 4 april!


Läs på om World Economic Forum, läs på om Young Global Leaders, dessa samhällsomstörtande organisationer har inte FOI någon rädsla för! Därmed står det klart att FOI har en helt annan agenda än att värna om svensk demokrati! Varför reagerar ingen MSM-journalist? Vem-vilka har givit dessa superrika psykopater rätten att bestämma över oss alla andra? Klaus Schwab säger själv att WEF har ett uppdrag att "rädda Jorden", men han talar inte om vem-vilka som gett WEF detta "uppdrag"!


Dr. Malone är inne på samma spår i sin nya bok, han vill avslöja vilka som ingår i WEF:s Young Global Leaders i olika nationer. De måste avslöjas för allmänheten och kastas ut från regeringar och andra maktkonstellationer, skriver han.

Se denna länk.

(Vi som rotar i skiten vet ju redan vilka förrädarna är).

I flera inlägg jag hittills gjort på min hemsida finner du namn på de svenska förrädarna och mycken annan fakta om WEF och YGL. Se t ex följande datum:

4 april

3 april

15 mars

8 mars

6 mars


Jag tar med lite om covid-cirkusen också denna dag, galenskaperna med det s k "vaccinet" fortsätter och nu ska alla över 65 ta 4:e sprutan (jag behöver väl inte påpeka att jag som 78-åring omöjligt kan tänka mig att någonsin ta en enda av dessa experimentsprutor, som inte är ett vaccin). 

Flitiga Gunnar Söderberg ångar på med sina dagliga mail som belastar politiker, journalister och andra makthavare med fakta som annars aldrig får komma allmänhten till del. I mailet finner du ett av hans dagsangrepp på ljugande journalister, denna gång hos SvD. Mycket fakta du kan ha nytta av!

Se mailet här.


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2