Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


5:e dec.-23

I dag ska ni få träna på engelska språket, båda länkarna är filmer på engelska som inte går att få maskinöversättning på (de videor som ligger på YouTube kan man enkelt få textremsa på svenska, men inte på andra siter).

Den första länken är en kurs i islam, mycket informativ (är en fortsättning på mitt inlägg den 30 nov). Här får vi veta att muslimer kan välja att vara troende i inte mindre än fem olika grupper, vars tolkning av Koranen och därmed sharialagar kan vara helt eller delvis olika i dessa grupper. (Inte konstigt att muslimer inte kan hålla sams internt). Inledningsvis ser vi hur islam har förändrat livet för framförallt kvinnor, som tidigare hade liknande frihet som kvinnor i västerlandet vad gäller klädsel, val av yrke mm. Den indiska journalisten har ett mycket tydligt språkbruk, så det är ganska enkelt att förstå innehållet.

Här finns videon!

Den andra videon är en intervju gjord av en journalist från Nya Zeeland, hon intervjuar en läkare som varit med att på tidigt stadium som forskare utreda och förorda covid-19 sprutan, men som nu efteråt sett och förstått att allt var bluff och att sprutan är ett vapen i syfte att döda. Han är mycket ångerfull över sitt misstag och har svårt att hålla tårarna borta under intervjun.

Här är videon! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2