Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


16 okt-22

Hej alla mina följare! Jag har varit utslagen över en månad, drabbades av ett brustet blodkärl allra högst uppe i näsan, hade troligen tappat all blod om inte lasarettet fanns. I två dygn försökte läkarna på lasarettet i Borås att få stopp på blodflödet, med olika ballonger mm i näsan, men inget hjälpte. Så det blev en 4-timmars operation och bränning av övre slemhinna i näsan (upp mot hjärnan). Förlorade då all lukt och smak (den funktionen sitter i den övre av tre slemhinnor i näsan), vet inte om jag får tillbaka det igen (nåja, all mat är nu troligen väldigt god, jag vet inte, he-he).

 

De fick stopp på blodflödet, men i stället drabbades jag av någon form av ”sjukhussjuka” efter operationen, en bakterie som inga antibiotika hittills klarat av. Jag har fått olika antibiotikakurer, men en infektion i högra delen av hela huvudet värker och inget hjälper, varbildning i näsan mm. Jag behandlar kroppen utan läkarnas vetskap även med kolloidalt silvervatten, men inte ens det har gjort någon skillnad. Jag är på återkommande kontroll med bara några dagars mellanrum nu, på lasarettet, hoppas att de kan lösa problemet…

 

Jag sover nästan hela tiden p g a infektionen och orkar inte engagera mig, men det finns hur mycket som helst att bita i, det händer verkligen massor nu….

 

Håll koll på denna hemsida, bara jag blir bättre så ska jag lägga ut en massa "sensationer"…efter en vecka på lasarettet hade jag nästan 700 mail, suck.

 

Hälsning från en mycket trött Kalle H.


Jag tar med en intervju som första inlägg efter pausen, som jag hoppas att du lyssnar på (läser text)! En mycket viktig redovisning om hur lurade vi blir av vår slaskmedia och politiker. Som vi alla förstår så är sossarna ansvariga för det mesta elände som drabbat Sverige, åtminstone de senaste 50 åren (lyssna bara på hur sossepolitikerna redan skyller allt ont i Sverige på "högerfalangen", innan dessa har tagit över styret, hur dumma tror dom att svensken är? Sossarna är helt styrda av, och lydiga, den verkliga makten, som via maktgrupper som t ex World Economic Forum, Bilderberggruppen, Trilateral Comission, Council on Forreign Relation, FN, WHO m fl fostrar våra politiker och journalister och bestämmer vad som ska ske i resp nationer. Agenda 2030 är den gemensamma planen för oss alla!

Här är länken till sanningen om Ukraina, om Ryssland, om USA och om hela västvärlden, missa inte dessa sanningar!

Om behov finnes så kan du få svensk textremsa till denna intervju, gör så här:

1.  Klicka på vänstra rektangulära symbolen till höger i filmens underkant (undertexter). Nu kommer engelsk undertext.

2.  Klicka därefter på symbol nr 2 från vänster i högra kanten (inställningar, kugghjulet)

3.  Klicka på undertexter (engelska, autogenererad)

4.  Klicka på ”Översätt automatiskt”

5.  Rulla ned och klicka på ”Svenska”

6.  Nu har du svensk undertext


Vem sprängde gasledningarna? Det vet vi alla som "hänger med"!

Denna länk är en visning av hur ett amerikanskt ombyggt flygplan kommer från USA, lufttankar över Tyskland-Polen och sedan släpper bomber över gasledningarna (cirklar över dessa samt flyger tillbaka till USA, bomberna väger ca 2 ton vardera, man ser hur planet "hoppar till" vid släppt bomb, p g a viktändringen). Det intressanta börjar från ca 12 min in i filmen, men givetvis bör du se hela filmen. Ställ in svensk text enligt ovan beskrivning.

Här är länken!

 

Allt detta vet vår regering och massmedierna, men de får inte avslöja något, de har lovat USA….


                                                     Vårt Sverige....

 


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2