Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


        Vad ska vi göra för att motverka de maktgalnas framtidsplaner?

Många lägger in tyckanden på Internet om hur vi ska kunna få stopp på galenskaper som t ex Claus Schwab:s "The Great Reset", den nya världsordningen (NWO), Agenda 2030, vaccinpass m fl samhällsomvälvande planeringar. Men ingen har, vad jag erfarit, lagt fram den enkla lösningen som jag här nedan beskriver.

Du har väl märkt hur banken ifrågasätter din ekonomi? Om du tar ut pengar eller ska sätta in på ditt konto så får du frågor om var du fått pengarna från, vad du ska ha pengarna till o s v. Allt för det totala kontrollen av allas vår ekonomi (det räcker inte med skattemyndighetens kontroll)! Men varken banken eller myndigheterna har ett dugg att göras med vår privata ekonomi, så jag svarar alltid med att "det har du inte med att göra" (blir oftast mycket gruffande om detta)!

Det finns, vad jag förstår, två enkla åtgärder att följa för att få ett snabbt slut på de enorma förändringar som en del psykopater i maktposition föreslår som lösning för att stoppa den påstådda utarmningen av Jorden, stoppa den påstådda klimatkatastrofen mm (alltså sådant som den verkliga makten skrämmer oss med för att genomdriva sina planer på total övervakning av individen och minskning av antalet människor på Jorden). 

1. Sluta genast att använda all trådlös teknik, omedelbart! Lägg ifrån dig mobilen och betala inte för fortsatta mobilabonnemang! Du får gärna använda Internet, men det ska vara i hemmet via fiber, och absolut inte trådlöst!

2. Betala endast med kontanter, om en butik inte tar kontanter, handla inte där!

Så enkelt anser jag det vara att få till ett stopp för galenskaperna! Om ingen använder mobil så sätter vi käppar i hjulet för all planering där mobilen är ett måste, mobilt bank-ID, betala med mobilen, identifiera dig  med mobilen, ha ditt hälsotillstånd i mobilen, allt fler QR-koder....  Om allmänheten även förstod hur skadlig mobilens strålning är för allt levande så skulle ingen använda en sådan produkt, se denna länk! Att sätta totalstopp för denna produkt kan alltså även vara till nytta för allas vår hälsa! Är det en omöjlighet? Inte alls! 

Jag är själv bevis för att det är fullt möjligt att följa dessa två enkla regler,  jag har sedan 1992 inte använt eller ägt en mobil och jag har aldrig saknat en sådan! Jag och frugan har, sedan år 2000, endast använt  kontanter vid betalningar och det har aldrig varit något problem, även om vi inte kan handla överallt!

Vad allmänheten inte vet och förstår är att mobilen innebär en total övervakning av individen, vilket också görs! I kommande övervakningssamhälle är det nödvändigt att vi alla använder mobil, för att detta samhälle ska fungera! Utan mobiler är ingen total övervakning möjlig, t ex var vi just nu befinner oss, vart vi är på väg, vilka vi träffar, vart vi reser, var och vad vi handlar o s v. Allt detta kan makten och dess lakejer se (givetvis är det inte människor som utför denna övervakning, det sker via elektronisk teknik, s k AI)!

Mobiler och/eller kontokort är också makten behjälplig med den totala övervakningen! Om vi alla betalar med kontanter så finns inte möjligheten att övervaka oss, vad och var och när vi handlar, hur ofta vi är på systemet och när och var vi tankar bilen o s v.

Att du inte ska använda någon trådlös teknik är för att all sådan teknik kan avlyssnas. Om ingen betalar för mobilabonnemangen så måste operatörerna stänga ner sina basstationer, de har inte råd med en funktion som inte används. Jodå, visst kan man avlyssna fibertrafiken också, men till vilken nytta? Att du endast hemma ser på filmer eller surfar kan inte vara makten till någon hjälp för den totala övervakningen! Dom vet ju inget om dig i verkligheten då!

Tycker du det verkar svårt? Vad är alternativet?

Jag har tidigare ställt frågan till mina listmedlemmar om de skulle kunna leva utan mobil, vilket jag vet att alla skulle klara utan problem! Men döm om min förvåning när många (t o m elöverkänsliga som inte tål strålning) svarade att de absolut inte skulle kunna vara utan mobil, deras familj och dagliga leverne skulle inte fungera, var svar jag fick från fler än hälften av de jag frågade (ca 300 pers). Så lurade (hjärntvättade) vi blivit!

Givetvis blir min tanke att om allmänheten anser sig inte vilja hindra den katastrofala samhällsförändring som planeras av en liten klick galningar på på vår Jord, genom ett par så enkla förändringar deras leverne, då är det kört för oss alla på Moder Jord!

Vad anser du? Du får gärna delge dina synpunkter i ett mail till mig, kalle@maxicom.se , ange även om du vill vara anonym och om jag får publicera dina synpunkter på denna hemsida, om jag så finner lämpligt.


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2