Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Censuren är nu mycket nära när det gäller oss som försöker sprida information som den verkliga makten och massmedia inte vill att allmänheten ska veta! EU har sedan i lördags beslutat att sådana som jag och du inte längre ska få sprida nyheter som kan uppfattas som invandringskritik, men det framgår inte vem-vilka som ska avgöra vad som är sådan kritik, se denna länk.

Amerikas största ägare av lokala TV-stationer, Sinclair Broadcast Group, tvingade nyligen sina lokala nyhetsankare att läsa ett Trump-inspirerat manus, som lyfter fram vikten av "ärlig journalistik" och fördömer "den oroande trenden med oansvariga, ensidiga nyhetsartiklar som plågar vårt land." Manuset finner du här.

Och här finner du resultatet av denna order, visst känns fårskocken igen!


Med hänvisning till ovanstående, det är bäst att passa på med följande inlägg, snart blir det censurerat!

Här om muslimernas framfart i Sverige, vilket vi i påskhelgen fick erfara. Det var inte bara muslimska ungdomar som kastade sten på poliser i avsikt att döda, det var en salig blandning muslimer i alla åldrar, även innefattande mödrar och deras barn!

Så långt har det gått att människor från andra sidan Jorden, som får en fristat i Sverige och i de flesta fall även uppehälle på vår bekostnad, tackar med att försöka döda bl a de som betalar deras bidrag. Polis, brandmän och ambulanspersonalen var i första hand muslimernas mål, stenarna de kastade (gatsten) var ämnade att döda! En intervjuad yngling sa att polisen får skylla sig själva, eftersom "de valde att skydda fel sida", suck!

Men inte alla med muslimsk bakgrund har kvar samma stenåldersmentalitet, här en skribent som lämnat denna religion (ideologi) och kan beskriva galenskaperna i islam.


                                              Fredagsmys i Sverige?


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2