Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


                         Du svensk, vakna för helvete!

Är det konstigt att muslimer tar över stadsdel efter stadsdel i vissa städer i Sverige? Varför får det ske? Vem-vilka vill att det ska ske? Vem-vilka banar väg för att det ska ske? Hur går det till när muslimer tar allt mer makt i olika instanser, inom myndigheter och rättsväsendet mm?

Från dagens ledarsidorna.se:

”Islamiska Samarbetsrådet (ISR) ser Koranbränningen som ett våldsuttryck mot muslimer som kollektiv”. ISR består av de muslimska trossamfunden:

*Förenade Islamiska Föreningar i Sverige,

*FIFS Islamiska Kulturcenterunionen i Sverige,

*IKUS Bosniakiska Islamiska Samfundet,

*BIS Sveriges Muslimska Förbund,

*SMF Islamiska Shiasamfunden i Sverige,

*ISS Islamiska Fatwabyrån i Sverige, IFBS”

Dessa organisationer är delvis finansierade av svenska skattemedel.

Man kan tycka det är underligt att islamska föreningar, vars medlemmar kan vara helt nytillkomna i Sverige, vet hur man söker pengar från staten för olika kollektiva ändamål! Vad de flesta inte vet är att de har fått god hjälp att finna genvägar till våra skattepengar.

När Löfven var statsminister jobbade hans fru Ulla med att utbilda nysvenska muslimer i konsten att söka skattepengar i Sverige, vilket måste beteckans som landsföräderi! Även i andra sammanhang har både herr o fru Löfven varit till stor hjälp för islams utbredning i vårt land.

Vår statstelevision har och är till stor hjälp för politikerna, detta genom att aldrig avslöja eller belysa något för medborgarna som kan vara till besvär för den rådande makten i Sverige, vare sig det gällt sossar eller moderater (Reinfeldt hade inga besvär med avslöjanden av galenskaper när han satt vid makten).

SVT (och SR) går nu hand i hand med det socialdemokratiska partiet, gäller även mp och v, eftersom de jobbar ihop politiskt med sossarna.

Läs denna artikel, om socialdemokraternas politik och göromål för att byta ut oss svenskar och vår kultur, till förmån för islam, man är på god väg att lyckas! Artikeln talar klarspråk, räkna med att den inte kommer att finnas kvar, så kopiera och spara den nu! Kolla även de länkar du finner längst ner i artikeln!

I ett större perspektiv än bara lilla Sverige så är det givetvis andra och mer betydelsefulla makthavare som står bakom det stora som sker, de svenska politikerna är bara marionetter som lyder order. Men förändringarna som sker i Sverige måste med fog sossarna anklagas för, med god hjälp av de övriga politikerna i olika färger, som inte "ser det komma" eller som egentligen är med på tåget!

Varför har SD, som från början var mycket klarsynta om vad som kommer att ske och gjorde det ena avslöjandet om galenskaperna efter det andra (kraftigt motarbetade av massmedia med SVT i ledningen), nu totalvänt och verkar närmast ha anammat sossepolitiken, med bara vissa justeringar. Vi skulle ut ur EU, NATO-medlemsskap var inte att tänka på, invandringen skulle stoppas, återvändande var ett måste o s v. Inget av detta verkar SD nu stå bakom, varför? T o m samarbetar nu SD med EXPO, jag tar mig för pannan! Hur går det till att vända ett parti 180 grader? Vilka är påtryckningarna, är det hot om livet eller vad? I vilket fall har SD nu förlorat massor med röster, så även min!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2