Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I P1 nu på förmiddagen hade man ett program om Nord Stream-sabotaget. Så kallade "experter" var inkallade för att vilseleda lyssnarna. Givetvis fördömde dessa "experter" allt tal om att det var USA som låg bakom, det var ju deras uppgift i programmet. Men vi som följer utvecklingen via alternativa källor låter oss inte luras, det finns allt för många fakta att hämta på nätet.

Här ett par artiklar vars innehåll aldrig får presenteras i SR!


Allt fler bland oss som rotar i maktens boningar förstår att det snart kommer att hända "något stort" i världen! Vi blir allt fler som ser igenom maktens lögner, deras lakejer börjar få det hett om öronen, vilket globalisterna måste sätta stopp för.  Vi ska räkna med ett nytt och kraftfullare 9-11 inom kort, kanske en kärnladdad bomb någonstans i t ex Storbritannien, vilket kommer att skyllas på Ryssland, som vedergällning för sprängningen av gasledningarna. Det är ingen tvekan om att sådana planer nu förekommer, inte minst inom NATO! Och detta för att skrämma den stora majoriteten till underkastelse och lydnad. Rädda människor är fogliga!

Sä här skriver t ex en person i en grupp jag ingår i:

"Michael Yeadon utkräver ansvar och allt fler kommer att sluta upp i detta bokslut av detta bedrägeri av gigantiska mått. (Gällande Pandemin, mitt tillägg).

 

Det innebär också att världen nu står jag för enorm spänning mellan psykopaterna och folket. 

 

Psykopaterna behöver nu en ny 9/11 eller ett 3:e Världskrig för att avleda massorna från bedrägeriet. Det måste troligtvis vara något som skapar enorma känslor och massdöd. 

 

En atombomb i en stad eller liknande, skylla på Ryssen och inleda ett 3:e världskrig. Hela världen ställs om på några dagar att gå under krigslagar. 

 

Jag tror att det behövs ett liknande scenario nu om psykopaterna ska komma undan. 

 

Och sen tidigare vet vi att de gör vad som krävs tills de hänger i galgen och de hänger inte än så de kommer att fortsätta. 

 

Vi har samtidigt mellanårsval val i USA den 8:e. 

Man behöver även avleda fokus från detta då de galna Demokraterna ligger väldigt dåligt till. 

 

Det är rätt självklart att dessa galna psykopater som nu är trängda in i ett hörn har planerat någon form av event för att skaka om de sovande massorna i närtid, närmaste dagarna gissar jag på. 

 

Håll ögon och öron öppna som Ole Dammegård brukar säga, filma mystiska händelser, beteenden. Vad de än har planerat så måste det vara något riktigt stort denna gång för bubblan håller på att spricka. 

 

En Atombomb i England kan vara ett scenario, och de skyller på Ryssland som vedergällning för att de har sprängt deras gasledning. 

 

Den typen av händelser kan vi nu vänta oss. 

 

Här kommer Michael Yeadon


Häromdagen fick jag i brevlådan ett mycket påkostat häfte från Peugeot, i vilket de beskrev sin senaste elbil. Med all önskvärd tydlighet så beskrevs en del "smarta finesser" denna bil har. Jag kan bara konstatera, den uppfyller allt som World Economic Forum har beordrat! T ex att den via 5G kan "fjärruppdateras", vilket är den egentliga orsaken till att vi ska tvingas att byta ut bilflottan på kort tid! Det har ingenting med klimatåtgärder att göra, det handlar bara om kontroll.

Hela mänskligheten ska ju underställas några få makthavare, vi ska ha hälsopass som tillåter oss att resa, men bara dit vi har tillstånd till. Du ska i detta pass poängsättas efter hur lydig du är, har du tagit alla sprutor, följer du givna regler, har du rätt inställning till makthavarna o s v, ger poäng i ditt pass (i Sverige är nog socialdemokrater extra prioriterade?).

Om du är riktigt lydig och trogen dina översittare så kan du kanske få resa nästan vart du vill. Men om du inte är foglig så kommer din elbil att sluta fungera när du är på förbjudet område, bilen stoppas automatiskt av AI-teknik via 5G!

Vi ska inte äga bilen, vi ska hyra den via s k "privatleasing", vilket följer WEF:s önskan "Du ska inget äga, men vara lycklig".

Men är du mycket olydig så får du inte leasa någon bil alls!

Dina kläder, som du också ska hyra, kommer att innehålla elektronisk utrustning som håller kontroll på din hälsa och var du befinner dig (så även om du lämnar din mobil hemma så vet AI-datorer var du är), är du inte helt frisk så kommer du även att stoppas om du försöker besöka bekanta eller bara gå ut och handla.

Här en artikel om vad som pågår om detta, nyttiga idioter verkar det finnas gott om.

Vi vet nu att den anklagelse vi fick av "experter" om att de ovaccinerade spred Covid-19 smitta till andra och att vi var "parasiter" som inte tänkte på andra. Nu har en Pfizer-vd erkänt inför EU-kommissionen att hela denna fars bara var ett påhitt, och det är i själva verket de vaccinerade som sprider smitta! Men sådant får inte förmedlas i massmedierna!

Se mitt inlägg den 18 okt.


                Det verkar gå åt helvete!   Kanske ska vi ropa på högre makter?


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2