Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Här följer en sammanställning gjord av Jens Jerndal, läs och begrunda, samt ta ställning och agera!


                       Ordet SMART är en varningssignal!

Allt "smart", som i smarta städer, smart-telefoner osv, har permanent övervakning som mål.  Avsikten är att ha koll på varje människa 24/7.

Men "smart" handlar om mycket mer än att samla information. Det handlar om att kontrollera oss både fysiskt, mentalt och känslomässigt dygnet runt, var vi än befinner oss på planeten.

Med 5G-antenner i varje gathörn och varje byggnad, och på tiotusentals minisatelliter i låg omloppsbana, finns det inte en kvadratcentimeter på Jorden, dit de inte når. Alltså ingenstans att gömma sig för att undgå deras bestrålning! – Känns det betryggande? – Helt bortsett från att 5G-strålningen som sådan är ett hot mot allt liv på Jorden.

Vad som först nu börjar bli klart för de bäst informerade, är de falskflaggade ”vaccinens” roll att genom osynliga elektroniska nanosystem i de s.k. Covid-vaccinen skapa en 2-vägs radiokontakt mellan en 5G databas i ”molnet” och samtliga ”Covid-vaccinerade” människor.

Denna kommunikation möjliggör för World Economic Forums ”stakeholders” (svensk översättning?) att via 5G dels avläsa alla ”vaccinerades” både fysiska och mentala tillstånd, dels sända ut signaler som påverkar dem fysiskt, mentalt och emotionellt. Till och med direkt döda dem. Alltså 100% kontroll 24/7.

Denna påverkan kan göras kollektivt, generellt eller för bestämda grupper eller kategorier, men också individuellt av en bestämd individ som väljs ut som mål. För de flesta kanske detta låter som vilda scifi fantasier, men jag kan försäkra att teknologin är väl utvecklad sedan minst 50 år men har av lättförståeliga skäl hållits hemlig.

Litar du på att dina självutnämnda globala diktatorer alltid ser till dina bästa intressen? - Och att de bättre än du själv vet vad som är bra för dig? Inte? - Nej, det enda de bryr sig om är vad de anser bäst för dem själva och planeten. – Och var så säker på att de ser hela planeten och allt som finns på den, inklusive dig och mig och allt levande, som sin privata egendom att göra med vad de vill. Inklusive kallt avrätta oss. Och de påstår sig vilja ”rädda planeten” från att bli någon grad varmare, genom att offra dig och mig och hela Mänskligheten.

Om du inte känner dig trygg med det scenariot, är det hög tid att vakna upp och vidta beslutsamma åtgärder och sätta stopp för folkmordet, denna globala förintelse, som planerats sedan decennier av de styrande globalisterna. Deras deklarerade avsikt är att eliminera tusen gånger fler människor över hela världen än nazisternas förintelse lyckades med under 1930-talet och andra världskriget.

Mina vänner, klockan är redan en minut i tolv, när alla ljusen slocknar. Så det finns ingen tid för rädsla, tvekan eller tvivel! Det gäller att AGERA NU!

Vägra lyda myndigheters lagstridiga påbud!  - Inga fler vaccinkrav på anställda, gå aldrig mer med på mötesförbud, masktvång, ”social distancing” etc! Och agera alltid i grupp.

Massivt kollektivt motstånd utan våld är modellen. Försök särskilt få polis, annan säkerhets- och övervakningspersonal liksom militärer att inse vad som står på spel och medverka i en folkrörelse för demokrati, sanning och rättvisa.

Om de vägrar lyda, som skall verkställa odemokratiska myndigheters rättsstridiga beslut – vilket de enligt grundlag inte bara har rätt, utan plikt att göra! – ja, då blir de laglösa myndigheterna maktlösa.

Om myndigheternas verkställighetsstyrkor tror att de hamnar på gräddhyllan efter kuppens definitiva genomförande genom att lyda våra makthavande landsförrädare, då bedrar de sig grundligt.  Efter maktövertagandet behövs de inte längre! Och globalistmaffians löften är som giftiga såpbubblor i vinden.

Vill du se dina nära och kära överleva under människovärdiga omständigheter, så slå dig ihop med familj, vänner, grannar och alla likasinnade du känner, och AGERA NU! –


Vad händer vid riksdagens omröstning den 16/11? Då ska en ny grundlag klubbas (?) som innebär att ingen journalist eller allmänhet får avslöja något om statens och myndigheters galenskaper, om så sker är det fängelse som väntar! Detta om du ens avlöjar dina egna tankar om något du tycker är fel! Snacka om diktatur!

Lyssna på denna länk! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2