Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Den verkliga maktens planer för mänskligheten visas i en video i länken nedan, videon heter "Gråt för friheten". Den verkliga maktens folk är de "högsta hönsen" inom FN, WHO, Världsbankerna... och dessa har lakejer som utför deras order i ett antal maktgrupper såsom World Economic Forum (WEF), Bilderberggruppen, CFR m fl.

Den här filmen innehåller det viktigaste budskapet
mänskligheten har att höra i vår tid

Att underkasta mänskligheten elitcyborgernas
styre

CRY FOR FREEDOM avslöjar globalistiska organisationers officiellt främjade agenda för att skapa en ny art av "humanoider" eller "cyborgs": människor som kommer att vara genetiskt modifierade och tekniskt förbättrade, för att avsevärt öka sina fysiska och mentala förmågor.

Dessa cyborgs kommer att bli den här världens nya mästare, säger de.

Enligt World Economic Forum kommer skillnaden mellan dessa humanoider (skapade av eliten) och de ursprungliga människorna (skapade av Gud) att likna skillnaden mellan människor idag och schimpanser. Det kommer att komma en separation mellan mänskligheten (homo sapiens) och denna nya art (homo deus). "Deus" är latin för "gud". Anledningen till att de kallar denna nya art homo deus, är för att de bokstavligen tror att de kommer att bli gudar.

De hävdar att denna nya art av "homo deus" kommer att rädda världen.

Resten av mänskligheten kommer att betraktas som en lägre livsform, en värdelös klass, djur utan värde, lika med schimpanser. Det är deras egna exakta ord, som du kan höra i filmen CRY FOR FREEDOM. Deras vansinniga idé drivs över hela världen, bland de rikaste och mäktigaste, genom World Economic Forum och de finansiella tyrannerna som driver Världshälsoorganisationen , FN, Världsbanken, etc. 

CRY FOR FREEDOM avslöjar deras agenda, för att
skydda mänskligheten från denna helvetiska plan. 

Jag vet att många av er är upptagna med andra saker, men snälla - ta dig tid att titta på det här. Det kommer att blåsa bort dig. Jag ber dig att dela det långt och brett. Hela världen måste se detta. Vi måste vakna upp och resa oss för att motstå denna skändliga plan. 

Titta nu, och dela långt och brett.

 

Här ser du CRY FOR FREEDOM 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2