Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


     Vad fan är meningen?

Från vaggan till graven formas och utbildas svensken till att leva under och med kapitalismen i det "svenska systemet". Hela vårt samhällssystem är beroende av att medborgarna gör och beter sig som den svensk vi har fostrats till, annars går vi under!

Från vårt första andetag får vi inmatad information genom våra svenskformade föräldrar, senare av svenskskolade anställda på förskolor, den allmänna skolan, högstadie och högskolor. Vi formas även genom media och att umgås med andra svenskar. När du är vuxen så har du i livet gått igenom en skolning som format dig till en äkta svensk medborgare, en person som passar i det svenska samhället och vårt kapitalistiska system som hand i handsken! Du passar in i det svenska arbetslivet och har inga större problem att få ett jobb, du är ju anpassad till detta.

Med den bakgrunden är det lätt att förstå att t ex en person som är född i ett helt annat land, i en helt annan kultur och med en helt annan fostran, har mycket svårt att passa in i vårt land. Det är en omöjlighet, vilket alla som läser detta kan förstå. Vi kan ta t ex en vuxen somalier, det finns inte en chans att en somalisk 5-barnsmor kan platsa i vårt samhälle, hon kommer aldrig att anpassa sig till vårt levnadsmönster och hon kommer att leva på bidrag hela livet. Hennes för Sverige missanpassade barn kommer troligen att leva på kriminella handlingar som rån, stöld och mord.

Detta vet även våra politiker, som har banat väg för denna invandring, så vad är meningen? Att det innebär en enorm kostnad, som aldrig kommer att återbetalas av invandringen, det förstår vi! Så vad fan ska denna kostnad vara bra för?

Markus Allard, Örebropolitiker, beskriver i följande video om ovanstående, med en mycket insiktfull svada om verkligheten! Lyssna på hela hans anförande, mycket intressant (och lyssna även på detta med en gnutta humor)! Ställ dig sedan frågan, vad är meningen?

Här är videon! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2