Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Lyssna till Katerinas sanningar om Sverige och världsläget i denna video, mycket intressant!

Här är videon, 1 tim med bara sanningar om vår verklighet!


Följande är kopia på mitt mail i går till Ulrika Björksten och flera andra hos Vetenskapsradion (se denna video du också!):

Hej! Det pågår i världen en gedigen kartläggning av de mest framstående personer i olika nationer som har ställt sig bakom pandemin och som har gjort reklam för vaccineringar med vad vi nu vet inte var ett vaccin, utan ett biologiskt vapen med syfte att ta död på så många som möjligt. Bakom denna kartläggning står några av världens mest framstående advokater, läkare och forskare. Det kommer inte att vara någon pardon i framtida rättegångar mot dem som aktivt deltagit i detta massmord, innefattande propagandörer i media, läkare och även sjukvårdspersonal som helt utan kunskap ändå ger sprutor med okänt innehåll.

 

Jag har erfarit att det i SR ofta har framförts propaganda för vaccinering mot Covid-19, av personer som bevisligen inte haft kunskap om vad de talat om (för det handlar väl inte om korruption och mutor?), du är en av dessa!

 

Tag dig tid att se denna video, som bara är en i raden av flera nya filmer som visar detsamma om vaccinering, att det handlar om massmord!

Här är en sådan video (tyvärr med dålig maskinöversatt text till svenska).

 

Det är hög tid för dig att ta till dig verkligheten och börja propagera för sanningen om dessa s k vacciner i kommande radioprogram, det är hög tid att rätta det felaktiga!

 

M v h

 

Kalle Hellberg

Blidsberg 


Här ett exempel på hur de globala ledarna informerar om fördelar med digitala ID (certifikat), hur enkelt det blir att leva när dessa pass är införda för oss alla! Låt dig inte luras!

Här är filmen, 14 min.


Följande har jag skickat till ett antal tidningar som insändare. Tror inte att någon "vill" ta in den (ska även tala in den på Ring-P1, där kommer den definitivt inte in)!

En önskedröm

Jag har åkt runt i Sverige de senaste 15 åren och hållit en 4 timmars föreläsning för allmänheten om hälsorisker med trådlös teknik. Jag har hittills varit på 166 platser. Överallt har publiken bestått av människor som redan förstått allvaret, medan inbjudna politiker, journalister, lärare, läkare m fl, aldrig har kommit!

 

I natt hade jag en för mig mycket verklighetstrolig dröm. Jag drömde att jag fick hålla denna föreläsning för alla de 2000 multimiljonärer och miljardärer som är medlemmar i World Economic Forum (WEF), alla var närvarande, även ledaren Klaus Schwab.

 

Föreläsningen blev mycket lyckad, alla applåderade och frågorna var många från publiken, den bästa föreläsning jag hållit!

 

Efteråt bildades en arbetsgrupp av de mest betydelsefulla makthavarna och jag fick en plats i denna grupp, vi skulle tillsammans beordra alla regeringar i världen att all trådlös teknik som allmänheten använder i sitt dagliga liv skulle stängas av omedelbart. Inte för att dessa makthavare brydde sig om allmänhetens hälsa, men de hade förstått att strålningen även drabbade dem själva negativt, vilket skrämde dem oerhört. Därför måste denna massbestrålning i Jordens hela lufthav omedelbart stängas av.

 

Att det skulle bli enkelt att få alla regeringar att lyda denna order förstod jag när de beskrev att WEF hade placerat flera av sina skolade påläggskalvar i så gott som alla regeringar i världen. Massor av unga politiker hade gått WEF-skolan Young Global Leaders och placerats ut under många år i världens regeringar, överallt fanns deras folk, med makt över regeringarnas tyckande och beslut. Sagt och gjort, all trådlös teknik för allmänheten stängdes av under kommande vecka, över hela Jorden, då vaknade jag…… 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2