Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


                      I dag är mitt inlägg mycket allvarligt! Sprid!

Följande är skrivet för det amerikanska folket, men gäller givetvis även för oss i Europa! Hämtat från: https://www.naturalnews.com/2022-08-22-the-mass-culling-of-the-human-herd-is-now-under-way.html - där du även finner länkar till flera påståenden nedan.


Massutrotningen av den mänskliga besättningen pågår nu... här är exakt hur det går till för att uppnå massutrotning

av: Mike Adams, Natural News

Globalister ser mänskligheten som kreatur som ska exploateras så länge som behövs, för att sedan avlivas som boskapshjordar när de inte längre är användbara. Som den globalistiska rådgivaren Yuval Harari nu säger (omskrivet), är människornas tidsålder på väg mot sitt slut på planeten Jorden, och globalister har aktiverat en mångfacetterad plan för att "rena" planeten från alla människor.

Om någon skulle få någon sjuk, vriden önskan att döda en flock nötkreatur, kunde de helt enkelt stänga av vattnet och maten. Döden skulle komma inom några dagar eller veckor som mest. Samma sak händer just nu för människor.

Vattenförsörjningen stängs av via geoteknik, vilket orsakar global torka och omfattande missväxt. Hela städer som Los Angeles och Las Vegas hotas av att vattenförsörjningen upphör under de kommande åren.

Livsmedelsförsörjningen decimeras genom att avbryta gödseltillförseln och få dieselbränslepriserna att gå skyhöga samtidigt som man attackerar leveranskedjan som levererar delar till jordbruksutrustning.

Resultatet? Både vattenförsörjningen och matförsörjningen stängs av. Den mänskliga besättningen avlivas på några av samma sätt som en boskapsbesättning kan elimineras.

Vacciner är utformade för att döda de godtrogna, och svält kommer att ta resten

Vacciner representerar en annan dödande vektor för global avfolkning. Eftersom vacciner är frivilliga, är de avsedda att enkelt döda de godtrogna massorna som är så dåligt informerade att de faktiskt tror att regeringar och Big Pharma vill rädda deras liv. I verkligheten är naturligtvis vaccinerna biologiska vapen avsedda för infertilitet och avfolkning. En stor andel – vi vet ännu inte det slutliga antalet – av de som redan tagit vaccinerna kommer att dö av självmonterande blodproppar som vi nu vet innehåller höga koncentrationer av ledande ämnen som aluminium, tenn och natrium.

De som motsätter sig vaccinerna är svårare att döda eftersom de inte ställer upp och tigger om dödssprutor som vaccinfantasterna gör. Globalister har för avsikt att svälta ihjäl dem med global matbrist.

Just nu vet vi redan att det inte finns tillräckligt med mat i pipelinen för att mata världen under 2023. Det blir helt enkelt inte planterat och skördat i tillräckliga mängder för att mata 8 miljarder människor.

Fortsatta regeringsattacker mot livsmedelsförsörjningen – som att Nederländerna beordrar ranchägare att avliva sina besättningar – är utformade för att förvärra matbristen och påskynda massvält.

Relativt få människor förbereder sig med reservmat. När hyllorna är tomma får de panik.

Globalister vet att ett massivt civilt uppror är bara månader bort

Det globalistiska vaccinavfolkningsprogrammet har misslyckats med att döda miljarder människor under den korta tid som var avsedd. När matbrist, energibrist och vattenbrist nu når kritiska nivåer är massuppror bara månader bort. I synnerhet Västeuropa kommer att få se civila revolter den kommande vintern när miljoner människor fryser och svälter.

Globalisterna vet att den globala matbristen redan är inbakad. De vet också att massupproren kommer att börja när svält och bristen förvärras. Det finns alltså en nedräkningstidslinje i spel som inte kan schemaläggas.

Som ett resultat har de enormt bråttom att döda miljarder människor innan upproren går över styr och våldet kastas tillbaka på globalisterna.

Detta är det verkliga syftet bakom rekryteringen och beväpningen av 87 000 nya IRS-agenter som får veta att de kommer att behöva använda "dödligt våld" mot det amerikanska folket. I Frankrike anställer inrikesministeriet tusentals "gröna poliser" som kommer att gå med i väpnade brigader för att påstås åtala "miljöbrott". Ändå är det verkliga syftet med alla dessa väpnade statliga organ i USA, Frankrike, Storbritannien, Tyskland, Kanada, Australien, etc. att genomföra massavrättningar av civila när regeringens krig mot mänskligheten sätter igång.

Syftet med att ha en oseriös FBI, beväpnade IRS-agenter (beväpnade med en enorm ny cache av ammunition och skjutvapen), beväpnade ATF-agenter, etc., är att ha en privat armé som svarar på den verkställande grenen av regeringen och som inte faller under den amerikanska militärens jurisdiktion, som inte lagligt kan föra krig på amerikansk mark. Federala myndigheter kan och kommer att föra krig mot det amerikanska folket. De gör det redan, med ATF-agenter som nu går dörr till dörr och kräver till exempel att civila överlämnar vapendelar som de lagligt köpt. Det kommer att vara upp till delstatsguvernörerna att försvara sina invånare mot dessa federala tyranner, och det kommer att utlösa regional krigföring med stater som bokstavligen går i krig med oseriösa federala myndigheter som drivs av den olagliga falska "chefen" Joe Biden.

Demokrater, media och regeringar förbereder sig för att kräva massavrättningar av alla kristna och konservativa

Även just nu hävdar demokrater, regeringar och media att alla konservativa är terrorister, vilket antyder att de alla förtjänar att utrotas. Som Everett Piper skriver i Washington Times:

Den senaste tisdagen kallade demokraternas rådgivare Kurt Bardella alla republikaner för en "inhemsk terroristcell". MSNBC:s Tiffany Cross höll med och sa att det inte borde göras någon skillnad mellan republikaner och "högerextremister". Samtidigt liknade Peter Wehner, en medverkande skribent för The Atlantic, det republikanska partiet med en "dolk som pekade mot strupen på den amerikanska demokratin." Allt detta medan FBI-direktören Christopher Wray tillade att alla amerikaner som flyger Gadsden - "Don't Tread On Me"-flaggan är misstänkta för våldsbejakande extremism.

Oroar det dig att en grupp demokrater som håller makten nu definierar alla republikaner som "högerextremister" och ett "hot mot den amerikanska demokratin?"

Demokrater, regeringar och media rustar upp för att moraliskt rättfärdiga sin "utrensning" av alla konservativa, kristna, vapenägare, pro-livers och Trump-anhängare.

Kom ihåg att dessa demokrater är samma människor som stympar sina egna barns könsorgan i transgenderismens namn. Om de kommer att lemlästa sina barn, vad tror du att de kommer att göra mot sina upplevda politiska fiender? …Särskilt om de kan övertyga sig själva om att deras fiender utgör ett "hot mot demokratin."

Till skeptikerna som säger okunniga saker som, "IRS kommer att använda dessa vapen och ammunition på det amerikanska folket," frågar vi: Vem skulle de annars planera att använda det på? Naturligtvis är det tänkt att användas på amerikaner! Den som ännu inte har insett det enkla faktum kommer förmodligen inte att överleva nästa år i Amerika.

Andra vektorer för avfolkning påskyndas

Om du undrar vad som kan döda miljarder människor snabbare än massvält och misslyckande skördar, tänk på rutnätsscenarier. Vilken västerländsk regering som helst kan sabotera sitt eget inhemska elnät och skylla på ryssarna för "cyberattacker". När elnätet ligger nere stannar det finansiella systemet. Kaos uppstår. Massplundring och våld på gatorna. Polisen löser upp sig. Civila som är kvar blir mördade, rånade och våldtagna. Detta kommer att hända i nästan varje stad i Amerika.

Inom bara några månader efter ett rutnätsscenario är upp till 90 % av befolkningen döda av våld, svält, exponering eller sjukdom. Förstå att värme och luftkonditionering inte fungerar. Kommunala vattensystem fungerar inte, vilket betyder att det inte kommer att finnas något kranvatten. Mobiltorn kommer inte att fungera. Om du behöver ladda en elektronisk enhet behöver du solpaneler och en solgenerator. Om du vill äta behöver du lagrad mat. Om du inte vill dö av uttorkning behöver du ett vattenfilter och en vattenkälla som du säkert och ofta kan komma åt. Du behöver också massor av behållare för att lagra och transportera vatten, eftersom du behöver mycket mer vatten än du tror. (10 liter per person och dag är ett absolut minimum.)

Förstå att globalisterna bara har börjat sätta in sina vapen mot mänskligheten. Det finns mycket mer de kan släppa lös efter behov, och om de inte får den dödsfrekvens de vill ha, kommer de bara att sätta igång kaoset tills ett tillräckligt antal miljarder är döda.

Mänskligheten slaktas som boskap. De som inte ser det kommer att vara bland de första som utrotas av det. Men de som förbereder sig har en realistisk chans att ta sig igenom folkmordet och delta i återuppbyggnaden av den mänskliga civilisationen på andra sidan.


Vad tycker och tror du som läst ovanstående? Är det bara fantasier i din värld, eller har du sett och förstått att det finns sådana planer för mänskligheten? Globalisterna har klart uttryckt att de vill ha en totalt kartlagd och övervakad Jord, vare sig det gäller människor, djur eller växter! Denna kartläggning pågår för fullt över hela Jorden.

Agenda 21 (innebär att en total av globalisterna beslutad agenda ska upprättas och uppfyllas under 2000-talet, fram till år 2100). Ett delmål i denna är Agenda 2030, vilken innehåller 17 mål och ett stort antal delmål, en stark början på galenskaperna. Planerade pandemier för att minska befolkningen ingår i första etappen, liksom dödsbringande s k vacciner.

Sverige är som vanligt först ut med att lydigt följa globalisternas krav, t ex att alla våra katter nu ska registreras och chipmärkas (alla djur och växter ska kartläggas och registreras i globalisternas värld).

Någon form av ID-handling (chip eller vaccinpass med poängsättning efter hur lydiga vi är) kommer att införas för alla människor. Detta pass innebär att du bara får ta del av vissa levnadsbetingelser, som globalisterna bestämmer. Du kommer inte att få äga någonting, du kan få hyra t ex en elbil som kan fjärrstyras via 5G-systemet, en bostad eller dina kläder, men bara om du är lydig. Du kommer att vara övervakad av AI 24/7 året om, var du befinner dig, vem/vilka du träffar, vilka intressen du har, vad du läser, vad du ser på TV, vem du umgås mera intimt med, vilka sociala media du använder och vad du skriver-säger där, äldreboenden kommer  att övervakas av AI i form av robotar o s v. Det är detta vi alla kommer att få uppleva inom en snar framtid, om vi inte vaknar och sätter stopp för galenskaperna (vilket troligen kommer att kräva våld i form av inbördeskrig).

Det beslut om grundlagsändring som togs i förrgår i riksdagen är ett led i globalisternas krav, detta för att sådana som jag som gör sådana här inlägg, ska kunna sättas bakom lås och bom! Sådan yttrandefrihet får inte finnas, endast den välfostrade MSM ska få sprida information till allmänheten, alltså maktens order! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2