Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Det första dödsstraffet mot ansvariga i Covidbedrägeriet har nu utdömts och fler väntas komma

(Text av Martin Borin).

 

För brott mot mänskligheten och Nürnberg koden. 

 

Dvs att utdela experimentella injektioner utan informerat samtycke. Det är samma sak som Dr. Mengele gjorde på 30-talet med enda skillnaden att detta har skett i en mycket större skala och globalt genom att via massiva lögner i mainstream media vilseleda större delen av världens befolkning att injicera ett livsfarligt biovapen. Dessutom rekommenderat behandlingar med Remdesevir, Midazolam och andra livsfarliga mediciner mot covid som bidragit till ytterligare många dödsfall. 

 

Dessutom har man medvetet skruvat upp masshysterin med ett konstruerat test för Covid som visat enorma mängder falska positiva resultat. 

 

Man har medvetet trixat med statistik om antal döda av och med covid för att ytterligare skrämma folk in i fållan att ta dessa livsfarliga injektioner utan informerat samtycke. 

 

Regeringar, myndigheter samt ansvariga politiker har uppsåtligen och utan att lämna fakta varit medlöpare i detta globala covidbedrägeri mot svenska folket och mänskligheten. 

 

De samma har också uppsåtligen mörkat, censurerat och undanhållit sanningen från att komma fram, trots överväldigande bevisning. 

 

Trots att Pfizers egna studier visade att injektionerna skadade fler än de skyddade samt helt utan bevis framföra att dessa injektioner skulle skydda mot smitta eller att smitta andra, så har dessa nu konstaterade biovapen marknadsförts falskt som säkra och effektiva vacciner. 

 

De samma har också uppsåtligen använt alla dessa lögner till nedstängningar av samhället, vilket orsakat enorma ekonomiska förluster för företag och skapat konkurser, de har bidragit till stöld av allmänna medel för att betala och underhålla detta globala bedrägeri. 

 

Bedrägeriet används fortfarande till att försöka införa dessa grundlagsvidriga Covid pass som ska utestänga folk som vägrar ta dessa livsfarliga injektioner, från att deltaga i samhället. 

 

Regeringen i Sverige har även nyligen genom drivit en grundlagsförändring som kommer att inskränka yttrandefriheten. Och som kommer att kunna sätta folket och journalister som granskar dessa korrupta makthavare, i fängelse. 

 

Makten har därmed tydligt visat att de uppsåtligen vill hindra sanningen från att komma ut till allmänhetens kännedom. 

 

Detta är ett så enormt bedrägeri som världen aldrig tidigare har skådat! 

 

Det finns nästan ingen botten på detta bedrägeri då det har saboterat större delen av det samhälle folket har byggt upp med allmänna medel, samt dödat och skadat en stor del av befolkningen för generationer framöver. 

 

Vi har idag en installerad maffialiknande organisation i Regeringarna över mer eller mindre hela världen som utbildas av WEF, World Economic Forum, där ledaren Klaus Schwabb gärna skryter om hur de har lyckats infiltrera världens regeringar med deras eget folk. Detta är korruption på högsta nivå och landsförräderi. 

 

Så planerat, utstuderat och uppsåtligt och som även har påvisat hur korrupta och livsfarliga världens regeringar har blivit. 

 

De har också påvisat hur korrupt och genombruten hela kedjan i rättsväsendet är, då en enorm massdöd har krävts för att få domstolarna att vakna. 

 

Denna dom skapar ett världsomspännande prejudikat. Varje läkare, sjuksköterska, apotekare och tekniker – och de som tvingade eller tvingade fram injektionerna, kommer att avrättas. De injicerade till och med barn och gravida. 

 

Det är nu allas uppgift att föra fram detta som den största skandalen i världshistorien att en liten grupp människor lyckas korrumpera världens regeringar till en så hög grad att de kan begå mord mot sin egen befolkning.

 

Och ansvariga är även de som satt nålen i oskyldiga människors armar. 

 

Ansvariga har till och med uppmuntrat minderåriga barn att gå bakom föräldrarnas rygg, för att injicera sig med detta livsfarliga biovapen.  

 

Dessutom så utdelas injektioner fortfarande med dessa påvisade biovapen. Och de falska PCR testerna säljs i nästan varenda butik. Myndigheterna rekommenderar fortfarande folk att gå i döden av dessa livsfarliga injektioner. Myndigheterna upprätthåller fortfarande lögnen om att dessa biovapen är säkra och effektiva vacciner. 

 

Samtidigt så har svenska Regeringen instiftat myndigheter, t.ex. myndigheten för psykologiskt försvar och MSB, som upprätthåller dessa lögner till varje pris och smutskastar alla som kommer med fakta och sanningen om dessa injektioners skadeverkningar och massdöd. 

 

Svensk public service SVT och SR, som ljugit svensk folket rakt i ansiktet i över 2 år, är den enskilt största förrädaren i denna bedrägerihärva som orsakat störst skada. 

Här är länken!

Jag kan inte garantera att denna film är helt trovärdig, hittills har jag inte hittat någon annan källa till det denna läkare påstår, hon kan ju också ha blivit lurad (hon är känd och trovärdig i andra sammanhang)! Vi får vänta och se om det kommer fler bevis.


Jag tar även med en video med blandat innehåll från det världsledande skiktet, titta, lyssna och förfäras över dessa "reptiler" som vill överta den totala makten över oss alla! Detta bekräftar artikeln ovan!

Yuval Noah Harari är ledande rådgivare åt Klaus Schwab och den bäst-säljande författare som har blivit hyllad av Barack Obama, Mark Zuckerberg och Bill Gates. Harari talar ofta på World Economic Forums möten i Davos, New York Times, Stanford, TED och Times Talks. Hans bok Homo Deus toppar bäst-sälj listan i New York Times.

 

Han säger i filmen att ”Vi behöver inte människor till annat än konsumenter”, märk väl att han säger ”vi”, han räknar inte in sig själv bland andra människor, alltså är globalisterna inte människor! Då är det hög tid att ”vi människor” eliminerar dessa varelser!

Här är videon, tyvärr inte med svensk text och tyvärr med lågt ljud efter inledningen.

Jag kan inte garantera att denna film är helt trovärdig, hittills har jag inte hittat någon annan källa till det denna läkare påstår, hon kan ju också ha blivit lurad (hon är känd och trovärdig i andra sammanhang)! Vi får vänta och se om det kommer fler bevis. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2