Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag är övertygad om att du som läser detta sedan länge har förstått att det mesta som vi matas med via Main Stream Media är bluff och har till syfte att skrämma oss till lydnad, inför de stora omvälvande förändringar i vår livsföring som den verkliga makten på vår Jord sedan länge har planerat!

Det är enkelt att förstå, bara att läsa FN:s planer i Agenda 21 och Agenda 2030! Se mitt inlägg den 30 okt, de båda länkarna till Pia Hellertz sida!

Vi matas med klimatkris, med CO2 hot, med pandemier, med värmeböljor, med avsmältning av Jordens poler och åtföljande översvämningar, med eldhärjningar i många världsdelar, med torka och minskade odlingsarealer o s v. Allt för att vi ska vara så rädda att vi följer varje förändring av påtvingat leverne utan att klaga, vi fostras att till fullo tro på maktens köpta "experter". Allt detta uppräknade är bluff och är precis tvärt om!

Visst har man till stor del lyckats, den stora massan står genast i kön när man släpper ett nytt "vaccin" mot en sjukdom som inte finns.

Men allt fler börjar förstå hur lurade vi blir, alternativa sanna nyheter sprids som aldrig förr, maktens folk och dess lakejer hinner inte med att stoppa dessa, även om de lyckas stänga ner många sådana siter efter hand. Det är verkligen en kapplöpning med sanningen som insats!

Tag dig tid att lyssna på denna erfarna sanningssägare i en intervju på Frihetsnytt!

Här är videon! 42 min, på svenska.


Vi vet att hela detta spektakel med Covid-19 och metoden med s k PCR-test bara är bluff och att det s k "vaccinet" handlar om massmord! Vi vet att allt fler som tagit dessa sprutor drabbas av s k plötslig död och att det även drabbar unga människor! Bara i USA räknar man nu med att över 500 000 personer har dött efter att ha tagit dessa injektioner, och fler lär det bli!

Nedstängningen av hela Jorden 2020 och 2021 var bara ett test för att maktens folk skulle få bekräftat hur lättlurade vi är, nästa "planerade katastrof" kommer inte att bli lika "snäll"!

Den 19/11 ska det bli en gigantisk manifestation i Stockholm, på Medborgarplatsen kl 14.30, för att få till ett totalförbud gällande injiceringar med det dödliga ämne som kallas "vaccin" mot Covid-19. De som arrangerar hoppas på att över 200 000 svenskar ska ställa upp i denna  demonstration för att genomdriva detta krav och tvinga politikerna att gå med på ett sådant totalstopp!

Alla som har möjlighet att närvara måste göra detta!

Detta är en demonstration som ska ske över stora delar av Jorden denna lördag!

I denna länk kan du förkovra dig i omfattningen av denna protest, du ser vilka politiker och myndigheter som fått detta krav upprepade gånger de senaste månaderna, så ingen kan hävda att de inget visste! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2