Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Tror du att det är "normalt väder" som vi upplever nu? Jag bor i Västra Götaland och vi har bara haft soldagar från 1:a april och fram till idag, förutom några stänk 15-17 maj. Enligt SMHI ska det inte komma något regn de närmaste 10 dygnen de har prognos för. Torkan är katastrofal för växtligheten. Det verkar vara liknande över större delen av landet.

Men de soliga dagarna är inte normala, det är inte den klarblå himmel vi är vana att se! Himlen täcks av ett svagt dis som bl a märks på våra solpaneler, de lämnar inte den effekt de borde!

Min fru har kartlagt vad som skett på himlen från mars till i dag, nästan dagligen har det varit stora utsläpp från flygplan med det vi kallar chemtrails (vissa dagar mer än andra dagar), kraftiga vita strimmor efter planen som efter hand breder ut sig och bildar efter några timmar det dis vi nu ser. När detta dis efter några dygn är på väg att tunnas ut så sker det en massiv satsning på nya kraftiga utsläpp från vissa plan, allt för att hålla detta dis intakt. Myndigheter, s k experter och även vissa piloter förnekar att något sådant sker, de påstår att det handlar om kondensstrimmor efter planen, men vi som är lite äldre vet att sådana kondensstrimmor som bildas efter vissa flygplan upplöses och försvinner efter bara några minuter.

Vad gör detta dis på himlen, förutom att till en del hindra solstrålningen? Det verkar som att innehållet i dessa utsläpp på något vis hindrar regnmoln att uppstå eller löser upp regnmoln så inget regn kan falla? Det är definitivt inte normalt med en sådan torr molnfri vår och försommar, men det har inte med någon klimatförändring att göra. Sker dessa väderpåverkande utsläpp för att globalisterna ska kunna peka på klimatförändringar (som inte finns, massmedierna är helt i globalisternas ledband, så där får vi inget veta)?

Det var Göran Persson (S) som i slutet av 90-talet skrev på ett dokument som gav USA tillstånd att använda geoengineering för att påverka vädret över Sverige, även Carl Bildt (M) har tidigare gjort ett liknande godkännande! Att sådan manipulation sker går inte att bortförklara, det sker över de flesta nationer numera, detta för att skapa de klimatförändringar globalisterna vill att vi ska tro på! Men hur få myndigheterna att erkänna att detta sker och få förklaring om varför det sker, torde vara omöjligt? Det är något att pressa våra politiker på!

Många andra skribenter i Sverige har tagit upp denna tråd, t ex Peter Crabbe,

se denna länk, och denna länk!

Själv vaknade jag ordentligt i detta ämne 2008, när jag upptäkte dessa kraftiga strimmor i ett perfekt rutnät på himlen och kontaktade flera instaser om detta, men fick bara förnekelse från alla, se denna länk (filen kommer i vänstra nedre hörnet på skärmen)!

Det är av största vikt att allt fler tar del av information som finns om pågående  geoengineering, detta för att vi måste bli många som ifrågasätter detta experiment och få stopp på galenskaperna, om vi vill att livet på Jorden ska gå vidare!

Se denna film, med Robert F. Kennedy, Jr. and Dane Wigington, som ställer frågan: Är klimatpåverkan verklig? 1 tim.

Här är filmen!

Svensk textremsa får du genom följande beskrivning:

Klicka på bildrutan, 5:e symbolen längst ner till höger, nu får du engelsk text.

Klicka på kugghjulet bredvid till höger.

Klicka på "Undertexter/engelska"

Klicka på "Översätt automatiskt"

Skrolla ner och klicka på "Svenska", nu blir det svensk text.

Klicka på rutan längst nere till höger så får du fullskärm, tryck på "ESC" för återång.

En film till, The Dimming, en fulländad film om geoengineering (innefattande chemtrails) som har funnits en tid och som alla borde se!

Här är länken! Filmen är nästan 2 tim och du kan sätta in svensk textremsa enligt ovan. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2