Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag tar jag upp ett ämne som många frågat efter, nämligen trådlös teknik och hälsorisker, ett ämne som jag lagt minst 30 år på. Jag har skrivit spaltkilometer i massmedia (på den tiden det gick att få en insändare eller debattartikel publicerad, det stoppades i detta ämne i MSM omkring 2008). Jag har skrivt flera informationshäften varav en, Strålande Tillvaro på 40 A4-sidor, har en upplaga f n på över 30 000 ex. Jag har åkt runt i landet med en 4 timmars föreläsning för allmänheten, jag har hittills varit på 177 platser. Från 2001 och fram till 2022 gjorde jag veckoutskick via mail till ca 1800 personer, med nyheter inom detta ämne, men dessa massmail stoppades totalt i feb -22. (Du som vill läsa mina inlägg om hälsorisker med trådlös teknik, se biblioteket "Strålningsrisker" här ovanför!)

Därefter har jag lagt ut det jag brinner för på den hemsida du just nu läser och det har blivit allt mer om det sociala experiment som drabbat Sverige, med totalt galen invandring av människor från helt andra kulturer och religioner, dagliga skjutningar och bombningar, dagliga våldtäkter och massvåldtäkter, stölder och annan kriminalitet, våldsupplopp och massförstörelse. Ett Sverige som är så långt från det forna Sverige som det kan vara.

Jag har fått erfara att vissa i min tidigare grupp (1800 pers) inte alltid gillar det jag skriver om (det är ju inte PK), och jag har fått begäran om att återgå till bara riskerna med den trådlösa tekniken! Det kommer jag aldrig att göra, men jag kommer att iband lägga in sådan information också, när det finns något viktigt att beskriva. I dag är en sådan dag!

Aurtur Firstenberg är ordförande i föreningen Cellular Phone Task Force i USA och han är författare och forskare, har skrivit mycket om hälsorisker med strålningen. Här följer några av hans alster, som jag översatt.

Jag rekommenderar er alla att läsa dessa inlägg, närmare sanningen om den trådlösa tekniken lär ni aldrig komma! Gäller även ni som aldrig funderat över om den trådlösa tekniken kan vara till skada, även ni bör få samma tankar som jag fick när jag läste om grodorna här nere vars art levt i 365 miljoner år och nu utrotas på kort tid! Detta för att några skickar kort till vänner på vad dom just nu äter eller andra spelar spel som går ut på att döda varelserna i spelet. Åter andra tänder lyset i lägenheten, startar TV:n, sätter på kaffet mm, trådlöst via sin röst.

Vad har vi för rätt att för vår egen bekvämlighet utrota en art som funnits i 365 miljoner år? Vad har vi för rätt att utrota massor med andra levande varelser, fåglar, bin, getingar, humlor och andra insekter? Du som är lite äldre kommer ihåg hur mycket flugor som dog mot vindrutan på bilen förr i tiden, nu finns nästan inga flugor!

"Om alla honungsbin dör så kommer människan att försvinna från Jorden inom 4 år", sa Albert Einstein på sin tid! Är verkligen mobilen och övrig trådlös teknik så viktig att det får utrota allt liv på Jorden? Vad tycker du?

(Alla länkar nedan är Wordfiler och kanske hamnar längst ner till vänster när du klickar på dem!)


Om grodor och salamandrar

De är uråldriga djur med förmågor att överleva bortom tro. De lever både i vatten och på land. De kan andas genom huden. De kan återskapa lemmar och organ. De får inte cancer. De har funnits i 365 miljoner år och har överlevt fyra massutrotningar under livets historia på jorden. Men idag försvinner de snabbare än någon annan klass av djur. Genom sin död skriker de: Stäng av dina mobiltelefoner! Nu, innan det är för sent!

Salamandrar, paddor och grodor har mer vitalitet än andra livsformer. Tätheten av deras strängar - deras meridianer - som förbinder dem med jorden och himlen är större. Det är därför de sällan (och salamandrar aldrig) får cancer: både deras externa och interna kommunikationssystem är för starka för att deras celler ska undgå kontroll. Det är därför grodor delvis kan regenerera förlorade lemmar och salamandrar kan regenerera dem helt. Det är därför salamandrar till och med kan regenerera sitt hjärta – och göra det inom några timmar – om hälften av det klipps ut – ett häpnadsväckande faktum som upptäcktes av Dr. Robert O. Becker och omskrivet i kapitel 10 i hans klassiska bok, The Body Electric.

Det är också därför amfibierna dör ut. Djur med en så stark koppling till Jordens orkester – som är så inställda på den att de har överlevt i 365 miljoner år – kan inte stå emot det kaos som vi har lagt över den under det senaste halvseklet och mer – kaoset som vi har injicerat i de levande kretsarna med våra radio- och TV-stationer, våra radaranläggningar, våra mobiltelefoner och mobiltorn och våra satelliter.  

Här är länken till dokumentet!


Om hästar som faller ner döda

Tävlingshästar är bland de mest finstämda, utsökt känsliga varelserna på jorden. Så vad händer när du ger dem alla mobiltelefoner att ha på sig under ett lopp? De börjar falla som... ja, hästar.

Det är precis vad som började hända i våras på Churchill Downs i Louisville, hem för det världsberömda Kentucky Derbyt. Churchill Downs är värd för tre "träffar" varje år under vilka det är hästkapplöpningar fyra till fem dagar i veckan - ett vårmöte som varar hela maj och juni; ett septembermöte; och ett höstmöte under hela november. Vårträffen i år på Downs började den 29 april och skulle fortsätta till den 3 juli. Och med början den 29 april, och i varje lopp varje dag därefter, var varje häst utrustad med en anordning som de aldrig hade burit tidigare. Det är en trådlös enhet, formad som en iPhone, som passar in i tyget under sadeln på hästens rygg. Hästar började också bära dessa enheter i våras under morgonträningen.

Här är länken till dokumentet!


Vittnesbörd om "Smarta elmätare"

Maryann McCabe skriver från Storbritannien: ”Från det att [den smarta mätaren] slogs på kunde jag inte gå runt i min lägenhet, jag kunde inte skriva ett mejl, jag kunde inte tänka och jag kunde inte sova. Det var en absolut mardröm tills den stängdes av.”

Harriet Greene, tidigare från New Mexico, skriver: "Jag kunde välja bort och behålla min gamla mätare. Alla jag pratar med som tvingades acceptera smarta mätare har klagat på många effekter.”

Lauren Bond skriver , "Smarta mätare installerades i min byggnad, och strålningen de avger inuti lägenheter skapar för mig själv en konstant brännande smärta i min hud."

Jeanne Thompson skriver från Kalifornien: "Min mamma dog av en massiv hjärntumör orsakad av en rad med sex Smart Meters utanför hennes lägenhet, på väggen där huvudet på hennes säng var. Vi upptäckte detta efter att hon redan hade passerat. Ni kan föreställa er min chock och fasa över den insikten.”

Dr. Linda Thomas skriver , "Jag har sett en ohygglig handikapp hos vuxna och barn sekundärt till att smarta mätare har installerats i mitt område." Dessa inkluderar frånvarokramper hos en 2-årig pojke och kronisk trötthet och fibromyalgi hos hans mamma.

Här är länken till dokumentet


Kasta bort mobilen och bli frisk!

Kathleen Burke berättar:

För ett år sedan levde jag ett normalt, fullt, aktivt liv utan aning om skadan min mobiltelefon gjorde på mig. Den 1 juli 2022 sa jag upp min mobiltelefontjänst ("mobiltelefon" i USA) och stängde av den trådlösa funktionen på min dator samt modemet. Jag gjorde dessa ändringar på begäran av min respekterade allierade och kollega, Arthur Firstenberg. För att kunna arbeta tillsammans var jag tvungen att själv uppleva avskaffandet av trådlös teknik, och jag var villig att "vara förändringen". Det verkade extremt på den tiden, och som läsarna kanske minns, grät jag till och med över saken innan jag fattade mitt slutgiltiga beslut. Men tio månader in i det här experimentet är mitt liv annorlunda och bättre.

 

När folk frågar mig om jag ångrar att jag har gett upp min mobiltelefon är mitt svar otvetydigt "Nej". Jag saknar inte att smsa på en telefon. Jag saknar inte GPS. Jag saknar inte att läsa nyheter som någon nyhetssamlare valt ut åt mig. Jag saknar inte QR-koder för detta, det och allt annat. Jag ångrar inte att jag befriade mig från att ha en mobiltelefon och jag skulle inte gå tillbaka till att ha en.

 

Jag mår generellt bättre... mycket bättre! Före den trådlösa rensningen vaknade jag fem-sex gånger per natt, gick till badrummet bara för att kissa minimalt och gick tillbaka till sängen; ibland somnar om, ibland inte. I avvänjningsprocessen började jag sova bättre och jag sover nu djupt varje natt och vaknar kanske en gång per natt. Jag hade också haft kroniska magsmärtor tidigt på morgonen i tio år. Läkare uteslöt sura uppstötningar, sår etc. Magvärken är nu helt borta. Jag hade ofta mardrömmar och jag hade ofta huvudvärk när jag vaknade. De är alla borta också. Jag vaknar glad nu istället för slö och deprimerad. Vem visste?

 

Här är länken till dokumentet!


TRÅDLÖS TEKNIK OCH KLIMATFÖRÄNDRINGAR

Från konferensen COP27

  • Utsläppen från trådlösa enheter kallas radiofrekvensstrålning (RF). Förutom den allmänna störningen av elektronflödet i våra kroppar som uppstår från alla källor till EMF, bär RF-strålning komplex information från en trådlös enhet till en annan i form av frekvenser och pulsationsmönster. Den bär samma information till cellerna i våra kroppar, stör och dränker kommunikationen mellan våra celler och mellan våra kroppar och jorden.
  • Detta stör reproduktion, tillväxt, differentiering, mognad, läkning och normal funktion, och är ansvarigt för den dramatiska försämringen av människors hälsa under de senaste två och ett halvt decennierna.
  • Denna interferens med intern kommunikation beror inte på dos. Även vid nästan noll effektnivåer har RF-strålning visat sig förändra hjärnvågor och förändra DNA-strukturen.
  • Varje trådlös enhet och varje antenn är ansvarig för elektrosmog. Ingen kan någonsin användas säkert, inte ens teoretiskt. Inte mobiltorn, inte mobiltelefoner, inte WiFi, inte Bluetooth, och inte någon av de 25 olika trådlösa enheterna som ägs av det genomsnittliga hushållet idag.
  • Kommunikationssatelliter, som nu skjuts upp nästan varannan dag, upp till 54 åt gången, av regeringar och privata företag, förorenar massivt och förändrar själva jordens elektromagnetiska miljö. Detta förnedrar allt liv nedanför ytterligare, eftersom allt levande är en del av den globala elektriska kretsen som hela tiden flyter mellan himlen och jorden.
  • Det finns idag 15 miljarder mobiltelefoner på jorden som sänder ut RF-strålning, tillsammans med mer än 6 miljoner mobiltorn. Minst 5 000 satelliter sänder ut strålning globalt från rymden, med minst 100 000 fler planerade och planerade.

Här är länken till dokumentet!


100 konsekvenser av att äga en mobil!

Sjukdomar och händelser som KAN bero på strålningen från mobilen.

Se detta dokument! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2