Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I går hade jag med en mycket omfattande sammanställning om det korrupta Sverige, vars maktmänniskor bedriver översittarfasoner mot den stora allmänheten.

Det handlade om den kriminella versamheten med Covid-19 och PCR-tester, som inte var någon pandemi och dessa tester som inte fungerade, men lurade av oss skattebetalare miljader

Att sedan den vätska kallad vaccin man påtvingade den lydiga majoriteten av befolkningen i själva verket var ett biologiskt vapen i syfte att skada och döda, handlade alltså om planerat massmord! För sådan skurkverksamhet finns det lagar som rättsväsendet ska använda för att döma skurkarna, men inte heller det fungerar i det korrupta Sverige!

I dag tar jag med lite om galenskaperna med den s k "gröna omställningen", ett fullständigt idiotiskt påhitt av några psykopater med världsmakt! De är en mycket liten samling med fullständigt sinnessjuka personer och dessa finns helt öppet inom WEF, FN, EU med flera s k maktgrupper! De har bestämt en total förvandling av hela tillvaron för alla oss Jordmedborgare, under arbetsnamnet Agenda 2030. Och intelligensbefriade lydiga medlöpare finns i de flesta nationer!

Ett exempel på det galna i denna "gröna" omställning i Sverige är satsningen på "grönt fossilfritt stål", detta och flera andra satsningar på omställning till el (t ex elbilar) kommer i framtiden att dra lika mycket el som hela Sveriges årsförbrukning är just nu. 22 olika branscher har planerat för en fossilfri framtid, detta innebär en satsning på ny elproduktion för minst 1000 miljarder. Man vet inte ens om satsningen på "grönt stål" över huvud taget kommer att fungera, ändå satsas stora pengar på denna utveckling. Vad man vet är att elen inte kommer att räcka, men man hoppas att det ska lösa sig i framtiden. Så galna planer jobbar totalt okunniga företagsledare och politiker med och det är våra pengar de leker med.

Till sin hjälp har man inrättat en arbetgrupp för att indoktrinera allmänheten att tro på möjligheter, helt utan täckning för något av de satsningar som görs! Kolla här hur man på Internet med massiv informationssatsning försäker lura svenska folket att fossilfritt Sverige är möjligt, det är det inte, man kastar pengarna i sjön (se antal inlägg från "Fossilfritt Sverige", detta samtidigt som Google tar bort de flesta som kan bemöta denna grupp med fakta)! Det räcker att se vem som är nationell samordare för detta masshysteriprojekt, Svante Axelsson, tidigare ledare för Naturskyddsföreningen, för att förstå att det inte kunskap och fakta som ligger till grund.

Allt fler forskare kräver nu att projektet läggs ner, "fossilfritt stål" kommer att ge gigantiska miljöproblem, kanske de största utsläppen i Sverige!

En som beskriver delar av denna galenskap är Henrik Jönsson i dagens inlägg på sin site, lyssna på honom för mer info om idiotin med "fossilfritt Sverige"!

Här är länken!


Micke selin (@micke_selin) / Twitter


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2