Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Det är allvar nu, vilket svenska politiker inte förstår!

Den inflytelserike franske författaren Michel Houllebecq, konstaterar att ”det stora folkutbytet” är ett faktum – inte någon konspirationsteori – och att ”Europa kommer att svepas bort” av den massinvandringspolitik som bedrivs!

Se denna länk!


Svenska makthavare är helt inriktade på att leka sina yrken, inte att arbeta i dessa. Markus Allard skräder inte orden i sin beskrivning om svenska makthavare som med hög lön upptager yrken som inte behövs och där de inte gör någon nytta, alltså bara leker igenom sina arbetsdagar. Lyssna på Markus, han säger sanningar som du aldrig hört tidigare!

Lyssna på denna video!


"Varför ökar våldet i Sverige?"

Lyssna på Henrik Jönsson i denna krönika. Bråk i nöjesparker, övergrepp på badhus och öppet våld på Sveriges akutmottagningar. Vad händer egentligen med Sveriges allmänna ordning?

Lyssna på denna video!


Varför är det bara "kärringar" på höga poster numera?

En fråga som allt fler män (och kvinnor) ställer sig! När SVT eller SR ska intervjua någon chef eller höjdare inom större företag, kommun, region eller stat så är denne nästan alltid numera en kvinna. Ofta har hon fått denna plats för att hon är kvinna, inte för att hon är bäst lämpad för jobbet! En person som ofta tar upp detta faktum är Pär Ström i sina YouTube-inlägg under rubriken "Nu fan räcker det" (sök på det)!

Här talar Janice Fiamengo om detta i sin video kallad "Feminismens kampanj att kastrera män"!

Se videon här!  17 min.  Svensk textremsa.

Professor Karl-Olov Arnstberg gör här en evolutionsanalys om varför kvinnor och män har sin givna plats och varför det går åt helvete om vi försöker bryta detta mönster. Videon är 1 tim och 17 min, och väl värd att lyssna på, gör det!

Här är videon! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2