Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Låt dig inte luras! CO2 är livets gas, den är ett måste för allt levande!

Jag återkommer här med mera om CO2, denna livets gas som globalisterna vill få oss att betrakta som pest! Men CO2 är faktiskt livets gas, utan den inget liv! Alla rapporter du hör talas om när det gäller CO2 som en skadlig gas som måste minska i vårt lufthav, är skrivna på order av globalisterna enbart i syfte att förstöra klimatet på vår Jord, inte att "rädda moder Jord", som de påstår! Därför måste vi som vet och förstår hur globalisterna jobbar för att förgöra en stor del av livet på Jorden, sprida sanningen om CO2 och få stopp på galenskaperna med globalisternas planer!

Men det är inte lätt att sprida sanningar som går emot globalisterna, de har makt att stoppa all sådan information! Men det finns viss info som "slinker igenom"!

Här en insändare som slank igenom!


Klimatsans är ett nätverk av många kunniga personer som bildats för att försöka motverka den indoktrinering genom den ensidiga (falska)  information som kommer från globalisterna via deras lakejer inom massmedierna (MSM) och från alla okunniga politiker. Här finner du en annan bild av verkligheten, både vad gäller väder, miljö och klimat. Studera deras hemsida, det finns massor att läsa och fundera gärna över varför sådan information och fakta nästan aldrig får spridas via massmedia!

Här är länken!

En repris! Missa inte denna del av Klimatsans hemsida, läs de båda artiklarna noga!

Här är länk!


Målet för supereliten är global makt och minskad befolkning på vår Jord! Lyssna på Hans Erixon i Swebbtv:s "Fjärde statsmakten 173".

Här är länken!


Jack Werner on Twitter: "Det här caset är ett intressant exempel på hur  opinionsbildning ibland utvecklas i språkförbistringen på ett  landsgränslöst nät. På svenska Facebook har utländska artiklar börjat  cirkulera om att

Nej, Greta ser inte koldioxid, det hon ser på himlen är chemtrails, men eftersom ingen har sagt det till henne så tror hon att det är CO2-strimmor!

Jan-Eric Sjösten (@JanEricSjosten) / Twitter

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2