Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Information till alla solpanelägare (och även till andra)!

Jag fortsätter i dag att lägga ut info om klimatet och om den geoengineering som sker! När värmen nu har kommit efter en mycket kall vår så kan jag konstatera en del underligheter. De få gånger hittills detta år när SMHI visar att det kan bli regn nästa dag, så sker det besprutning från flygplan följande dag i stor omfattaning. Det blir sedan inget regn, ingen molnbildning, men ett dis från besprutningen som täcker himlen i flera dygn. Vi ser detta framförallt på lämnad effekt från våra solpaneler!

Nu i hög värme så lämnar helsvarta solpaneler 3-5 % lägre effekt än de med vit baksida (det är därför jag inte rekommenderar helsvarta). Alla broschyrer från alla tillverkare anger effekten vid 25 graders omgivningstempreatur, nu på dagarna kan det vara över 100 grader under en panel, vilket minskar verkningsgraden i kiselplattorna och svart baksida absorberar mer värme än vita. Är det även plåttak under så…..

 

Inget regn sedan 1:a april har gjort att de flesta paneler har ett dammlager, frömjöl, fågelspillning o annat skräp på panelerna, det sätter ner effekten.

 

Men under våren och fram till nu har vi ett annat fenomen, som de flesta inte har en aning om och som det är tabu att tala om (finns bara förnekelse till detta ”fenomen” i massmedia, hos myndigheter och hos politiker, ett ”fenomen” som jag personligen har undersökt flitigt sedan 2001, nämligen besprutning av lufthavet med s k chemtrails, vilket innebär ett svagt dis över hela himlen när den borde vara klarblå)!

 

Det ingår i den massiva geoengineering som pågår över hela världen, ett försök att framkalla och förstärka den påhittade ”klimatkrisen” (fast vissa säger att det är för att motverka den), den att Jordens medeltemperatur ökar och att det är mänskliga utsläpp som är orsaken (alla icke köpta forskare i detta ämne säger att det är förändringar i solen som ger denna värmeökning, men dessa forskare får aldrig komma ut i massmedia, se exempel här). Vi ser att media och makthavare hela tiden misstolkar IPCC:s forskarrapporter och påstår att det enligt IPCC råder en ”klimatkris”. Men det finns inget i dessa rapporter som påstår att det är ”klimatkris”, för det är det inte! Man gör detta utspel för att få rädda och medgörliga medborgare för att vi ska acceptera galenskaperna i Agenda 2030, som FN, WHO och EU jobbar hårt för att införa (på order från globalisterna) och som alla nationer följer utan någon analys om vad det kommer att innebära eller om det behövs. Att t ex livets gas, CO2, skulle vara en av bovarna är fullständigt fel, för växtlighetens skull behövs mer CO2, inte mindre! CO2 har inget med den s k klimatkrisen att göra, se t ex denna länk! Så lurade vi blir!

 

Vår förljugna värld: Vi går mot allt varmare tider påstår man i radions P1 program Klotet, ett program som tillkommit för att skapa krimathysteri hos lyssnaren genom totalt felaktig information, alltså lögner. Den verkliga forskningen påstod år 1993 att vi säkert går mot en ny istid även om det är långt dit (vårens kyliga vindar fram till för en vecka sedan och Arktis istillväxt senaste vintern, liksom 3 m snö på motorvägar i Kalifornien i februari-mars, där det normalt brukar vara +20 grader) visar en helt annan bild än vad ”vetenskapsprogrammen” i SR och SVT påstår, se t ex denna länk. Om detta berättade man faktiskt i flera massmedia, men i programmet Klotet nämns aldrig sådant, men om det är varmare någonstans för tillfället, då beskrivs det som klimatkatastrof!

 

Att jag kan berätta om detta för alla solpanelägare är ofta problematiskt, de flesta slår dövörat till och anser att jag är en idiot, eftersom de inte hört om chemtrails på SVT! Men jag rekommenderar alla att dagligen ibland titta uppåt mot himlen….

 

Våra egna solpaneler på vårt hus (icke helsvarta) ger nu varma dagar ca 15-18% lägre effekt mitt på dagen än vad de borde göra, vi ser detta tydligt. Det beror på diset på himlen, så kallat chemtrails från flygplansutsläpp!

 

Jag har skrivit mer om detta bl a här http://maxicom.se/10-juni-23.html.


X Marks The Spot: Chemtrails, Conspiracies & Discourse Analysis – Geography  Directions

Spanien - „Chemtrail-Programm“ gegen Covid-19 aufgedeckt | UNSER  MITTELEUROPA

Installation av solceller | Montering & installering | Elarbete AB

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2