Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Vi tar lite om covid-vaccinet i dag. Vad innehåller det och vad orsakar det för biverkningar och varför dör vissa av det? Att det som kallas vaccin innehåller ämnen som i våra kroppar omvandlas till fulltsändigt okända ämnen och ändrar strukturen i vårt blod kan nu bevisas. Det är framför allt rättsläkare och obducenter som upptäcker detta i döda kroppar. Visst är det konstigt att det fortfarande finns människor som ropar efter fler sprutor, detta går över min förmåga till förståelse! Har svenskens IQ sjunkit till så låg nivå att de inte längre förstår hur lurade de blir?

Se denna översatta bilaga!


Finns det en plan på att med olika metoder minska på vår föda från djurriket och odlingsmarker, för att skapa brist på mat med resultat svält och nöd? Det verkar inte bättre, händelser på vår Jord bekräftar att så kan vara fallet! Några exempel:

Mer än 10 000 kor föll ner döda i Kansas USA under några dagar, i videon visas 3000 döda kor som bara föll ihop och dog på samma farm.

22 000 höns brann inne på Gotland.

100 000 höns dog i brand i Sverige.

Var det anlagda bränder, i syfte att minska äggproduktionen?

Uppköp av stora jordbruksarealer sker av globalisterna, troligen för att förhindra odling av mat, eller för att tvinga på oss GMO-föda?

Uppköp av odlingsmark sker även i Sverige.

Hela den i många år pågående propagandan mot koldioxid (CO2) är ett falsarium, i syfte att minska på matproduktionen på vår Jord. CO2 är det viktigaste bränslet och näring för all växtlighet, utan CO2, ingen växtlighet! Detta vet globalisterna mycket väl, därför måste det till en enorm propaganda för att få till en kraftig minskning av denna livsviktiga gas, allt för att skapa svält, nöd och död.

Som viktiga medhjälpare i detta falsarium finns Main Stream Media och ett antal köpta s k "experter", vilka inte alls är experter på klimat och miljö. I Sverige är t ex Johan Rockström flitigt använd i media vid uttalanden om CO2 mm, medan verkliga experter på klimat och miljö, t ex  Lennart Bengtsson, Lars BernElsa Widding m fl. aldrig får komma till tals i MSM.

Däremot för man gärna fram rena amatörer och tyckare i media, här ett exempel på en politiker som inte folket har valt, men som sätter sig på högsta taburett och inbillar sig att hon ska få bestämma!

Här finner du en bra sammanställning över hur media anammar vilka floskler som helst, bara det följer globalisternas önskan.


Mycket bra inlägg av Fabial Fjälling på Swebb-tv:s konferensresa, lyssna på detta!


Ingrid Carlqvist on Twitter: "@ArneSAnka @Ta_tillbaka_SE Jodå. De blir  rikligt belönade. Se bara på Göran Persson och Fredrik Reinfeldt med  flera." / Twitter

Ingrid Carlqvist on Twitter: "@ArneSAnka @Ta_tillbaka_SE Jodå. De blir  rikligt belönade. Se bara på Göran Persson och Fredrik Reinfeldt med  flera." / Twitter

När jag var ung kunde man berätta historier om olika folkslag utan att bli anklagad för det ena eller andra! T ex en sådan här historia:

Det var en norrman, en svensk och en neger som träffade en fe som lovade att om de lät sig sänkas ner i en önskebrunn så kunde de få sina önskningar uppfyllda.

Sagt och gjort, norrmannen, som hade mistat sin ena arm i kriget sänktes ner i brunnen och efter ett tag kom han upp med två fungerande armar.

Svensken stod sedan på tur, han hade mistat ett ben vid en bilolycka. Han sänktes ner och kom upp efter en stund med två fungerade ben.

Nu var det negerns tur, han satt i rullstol, med helt förlamad kropp. Han sänktes ner i brunnen, det dröjde ett bra tag, men så småningom kom han upp, då hade han fått nya däck på rullstolen!

Sådana historier får man inte berätta numera!

Dagens Humorbild - Sida 582 - Off Topic - Maipenrai.se

Dagens Humorbild - Sida 898 - Off Topic - Maipenrai.se

Dagens Humorbild - Sida 618 - Off Topic - Maipenrai.se

Dagens Humorbild - Sida 365 - Off Topic - Maipenrai.se


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2