Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Vad händer med Europa när ryssarna har vunnit i Ukraina?

Lyssna på denna sanningssägare, mycket intressanta fakta han kommer med i denna video, talaren är mycket väl insatt i världspolitiken och förutspår stora förändringar för oss i Europa! Här är länken.

Du kan ställa in svensk textremsa i denna video, gör så här: Klicka på bildrutan till vänster om kugghjulet längst ner till höger. Nu får du engelsk textremsa. Klicka nu på kugghjulet och därefter på "Undertexter/textning". Klicka nu på "Översätt automatiskt", skrolla ner till "Svenska" och klicka på den, nu har du svensk textremsa. Klicka därefter på rutan allra längst nere till höger så får du fullskärm. Tryck på "ESC" knappen för återgång.


Mera galenskap! "Deep Mind" kallas denna 5-minuters video i vilken man beskriver en framtid där du bara ska sitta och titta i skärmar och fördriva din livstid med att leka. AI och robotar ska ta över. Massor med hjärtvättade yngre människor ägnar sina dagar till att få till detta galna samhälle (faller Klaus Schwab helt i smaken).

Samma förfarande som ovan för att få svensk text.


Så har då årets Bilderbergmöte ägt rum, ett möte som alltid har inbjudna politiker och företagsledare, även från Sverige. Där fastställer man vanligen vem-vilka som ska bli nationella ledare, ofta bestäms här vilket parti som ska vinna nästa val. Till årets möte var sossen Lena Hallengren inbjuden, undrar vad det betyder (ska sossarna vinna i höst också?).

Här kan du se alla årets medlemmar och vilka frågor som behandlades på årets möte. (Undrar om svenska politiker själva betalar resan och uppehälle, för vi (staten) ska ju inte stå för dessa kostnader?)

Alex Jones kommenterar årets möte.


                                            Miss Piggy, alias Lena Hallengren


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2