Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I SVT TV2 i går, i Vetenskapens Värld, visade man senaste nytt när det gäller rymdforskning. Det handlade om data man fått tillbaka från en  rymdsonder som passerat planeten Pluto, om en totalt ny förståelse om  denna planet och dess innehåll. Man påstod att det finns en sjö under  skalet och att man kanske kan finna liv där. Jag anser att hela 

programmet var ett enda fake news, att det mesta de presenterade var 

fantasier och forskarnas önskningar. Vem ska kunna kontrollera sanningshalten? Programmet inleddes med att visa planeterna i vårt solsystem, för att vi skulle få en inblick i storleken på de olika planeterna.

För många år sedan gjorde jag en bildserie om just detta med olika planeters storlek i hela universum (så långt vi vet) och med mina funderingar om vår tillvaro här på Jorden. Meningen var att jag skulle sätta egen musik till detta bildspel, men det har inte blivit av. Jag glömde bort detta bildspel. SVT:s program fick mig att minnas detta bildspel, som ni nu kan få ta del av, fortfarande utan musik.

Här är länken, titta och njut! Kanske hamnar filen längst nere till vänster på skärmen, klicka då på den! OBS! Antalet människor jag anger i bildspelet stämmer inte (vi är nu ca 8 miljarder), det var ju många år sedan jag gjorde detta.

Sprid gärna, det kanske kan vara intressant för många!


Nu ska staten utreda vilken ID-legitimation som ska gälla i Sverige, där oftast Bank-ID är det enda gällande. I denna artikel ifrågasätts vaför ingen bråkar om Bank-ID, som godtyckligt kan göra en medborgare laglös, utan möjlighet att leva som en vanlig samhällsmedborgare.

Jag tillhör dem som inte är accepterad som en vanlig medborgare, jag har ingen mobil och det vanligaste numera vid bankärenden eller att bara betala en vanlig faktura är att man måste legitimera sig med mobilt Bank-id, det kan inte jag. I vissa fall (allt mer sällsynt numera) kan man legitimera sig med vanligt Bank-ID via datorn. Det kan inte jag heller, för jag har Windows-7 Professional i min dator och det godkänns inte av banken, jag kan inte tanka ner Bank-ID till min dator, operativsystemet är för gammalt säger banken!

Så vad göra? Hittills har jag klarat detta via frugans mobil, hon får betala mina fakturor (inte så dumt) och jag har tankat ner vanligt Bank-ID för mig i hennes dator (Windows-10). Men om jag inte hade denna möjlihet, då vore jag helt utanför samhället! Jag anses ofta som ett "UFO" eftersom jag alltid betalar med kontanter, men snart är den möjligheten borta, eftersom Sveriges regering har lovat EU och World Economic Forum att vi ska vara den första kontantlösa nationen på Jorden.

Vilken fruktansvärd regering och andra beslutsfattare vi har, ingen vill veta vad vi, folket, tycker om utvecklingen!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2