Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Ända sedan 1994 har jag varit informatör om risker med trådlös teknik. Jag har skrivit insändare och debattartiklar i massor, jag har varit runt i hela landet med en 4 timmars föreläsning för allmänheten, har hittills varit på 177 platser. Innan mitt framträdande har jag ibland varit runt på den lokala orten och gjort mätningar av strålningstäthet, för att visa hur strålningen ser ut i det lokala området.

Överallt där jag varit har lokala grupper bjudit in politiker, läkare, lärare, journalister, präster, sjukvårdspersonal, polis, radio o TV-folk och militärer, för att dessa ska bli informerade om bl a forskningsläget och sjukstatistik. Inga av dessa inbjudna har kommit (förutom på ett enda ställe, i Östersund, där TV kom och gjorde ett mycket kort reportage). De som kommit har varit människor som redan visste om dessa risker, till viss del drabbade eller som hade bekanta som drabbats av s k elöverkänslighet.

De senste åren har jag trappat ner mitt engagemang i detta ämne, inte för att riskerna blivit mindre, utan för att andra engagemang tar min tid och att min ork inte är som förr. Under hela tiden jag varit aktiv i denna sak har utbyggnaden av trådlös teknik formligen exploderat, alla ska numera använda sådan teknik, i hemmen, i bilen, på arbetsplatsen och i skolor, i de flesta fall där det inte behövs, där kabelbunden teknik är bättre ur teknisk synpunkt och framför allt hälsosammare än trådlös teknik. Men vem bryr sig?

Allt fler mår dåligt av denna elektromagnetiska strålning, som vi inte har något naturligt skydd emot. Sådan kraftig strålning i de använda frekvensbanden kan inte förekomma naturligt, vi är inte gjorda för att utsättas för detta. Resultatet kommer vi inte undan, många sjukdomar kan relateras till denna strålning, men industrin, politiker och köpta forskare förnekar riskerna. Massmedia gör allt för att vara industrin till lags och förhindrar sådan information att nå allmänheten, vi ska inget veta!

Strålningen skadar inte bara människor, allt levande, fåglar, växter, djur mår lika dåligt eftersom inte heller de är skapta att tåla sådan strålning.

Här ett av de senare fallen, där kossor dör av strålningen från ett mobilbastorn (inget du får veta via MSM, bara alternativmedia förmedlar sådant).

Vad den stora allmänheten inte förstår är att all denna propaganda för trådlös teknik har ett dolt syfte, att göra oss så beroende av den tekniken att vi inte kommer att invända något när det totala kontrollsamhället är ett faktum, vi är snart där! Vi ser vad som händer i Kina, där övervakningskameror med AI-teknik följer medborgarna var de än befinner sig. Där man delar ut tillstånd till de som är regimen trogna och följer alla påbud, medan den som önskar lite mer frihet att själv bestämma över sitt liv får hårda restriktioner och förbud att vistas på vissa allmänna platser! Alla måste lyda regimen till fullo, annars väntar straff.

Det är dit vi är på väg, allt ska ske trådlöst, betalningar ska inte kunna ske med pengar, kontokort eller ens med mobilen som nu, det ska ske med det inopererade chip som vi alla måste gå med på. Detta chip kommer att vara vår legitimation, det kommer att beskriva allt om oss, vår hälsa, om vi följt statens regler om vaccineringar, (om vi är socialdemokrater,) om vi ska tillåtas att bo i egen bostad elle i statliga inrättningar, om vi får färdas både inom- och utomlands o s v, alltså en total kontroll på oss alla. Är vi inte godkända hos statliga myndigheter så väntas hårda straff.

Vi kan sätta oss emot en sådan framtid, men då måste folket vakna och göra motstånd till nuvarande utveckling, där ett fåtal psykopater bestämmer allt inför vår framtid (t ex Klaus Schwab, chef för World Economic Forum, Bill Gates som har enorm makt tack vare sina miljarder dollar, ett antal tankesmedjor och maktgrupperingar som t ex Bilderberggruppen, Trilateral Commission, Council on Foreigen Relations, Skull & Bones, Round Table m fl. I flera av dessa maktgrupper förekommer även svenska industriledare och t o m politiker, som på vår bekostnad frotteras med de rikaste på Jorden och får instruktioner att ta med sig hem till respective nationer, Det är sådana regler som nu används även hos Sveriges rikdag och regering, det är inte våra partier som bestämmer vår framtid, politikerna lyder bara order!

Men så länge den stora allmänheten bara stirrar i sina skärmar och tycker att Facebook är viktigt så kan maktens folk jobba vidare helt ostörda med sina framtidsplaner för oss alla. Vilken chock för den sovande massan när de vaknar.....om de vaknar...men då är det för sent!


Galenskapen i hemmen tar sig nya vägar via modern trådlös teknik! Nu ska allt i hemmen vara trådlöst, för den moderna människan är det för jobbigt att resa sig ur fåtöljen för att tända taklampan, sätta på TV:n, dra för gardinen, starta tvättmaskinen.... Nu kan man med sin röst beordra sådant utan att lämna fåtöljen. Inte konstigt att övervikten bara ökar....

Se denna beskrivning.


Även EU har tagit fram rapporter där man misstänker att trådlös teknik kan orsaka cancer!

Före detta Microsoft-chef varnar för 5G!


Det finns gott om lycksökare som för egen vinnings skull lurar medmänniskorna att det finns enkla medel för att minska på strålningen, så den blir harmlös. Jag känner till ett 50-tal olika produkter där tillverkaren påstår att dessa är saliggörande och skapar en helt säker tillvaro med den trådlösa tekniken. Alla dessa är bara bluff o båg! Låt dig inte luras!

Se denna sida, och kolla där på länkarna.

Är du extra intresserad av ämnet hälsorisker med trådlös teknik, så gå gärna igenom det jag har lagt ut på denna hemsida, du finner massor med information där!


Pin mobiltelefon tiar redan ersatt.. - Skämt och de bästa roliga bilderna!

De 177 bästa roliga bilderna mobil 2019 | roliga bilderna, humör

Igår gick min mobil sönder,... - Skämt och de bästa roliga bilderna!

De fick väl inte med sig mobiltelefonen. - Skämt och de bästa roliga  bilderna!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2