Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Det har framkommit en del om vad som förhandlades på senaste mötet i World Economic Forum (WEF) i Davos, där världens mest betydelsefulla företagare indoktrineras av den psykiskt sjuke ledaren för WEF, Klaus Schwab, med hans galna framtidsprojekt. Bl a så fastställdes att vi onyttiga Jordmedborgare inte längre ska få leva i vår verkliga värld, utan ska tvingas in i en pseudovärld (en digital värld) där vi som sombier ska fördriva vår livstid med att stirra i skärmar och leka med digitala spel, att vi ska tvingas in i en digital konstlad värld där vi måste ge avkall på att vara människa. Enligt Schwab så kommer vi alla att uppleva detta nya sätt att leva som mycket värdefullare än det liv vi nu har i verkligheten! De kallar detta nya leverne och framtidsvision för "metaversen". Snacka om sjuk psykopat!

Och världens industriledare hänger med, de ser enorma vinstmöjligheter med detta för sina företag! De fattar inte att de flesta av dem kommer att tvingas bli samma sombier som den stora massan av Jordmedborgare, så indoktrinerade är de att de totalt förlorat förståndet!

Meningen är att det inte ska vara skrämar och mobiler i nuvarande form, utan ett gränssnitt mellan våra hjärnor och den digitala världen, kallad BCI. Specifikt syftar BCI "att ersätta skärmar och fysisk hårdvara helt."

Så uttrycker sig t ex Nokias vd Pekka Lundmark följande: att år 2030 kommer "smarttelefoner att implanteras direkt i kroppen", vilket säkerligen underlättar expansionen av metaversen. Ingen säger stopp!

Se originaltexten till ovanstående vilken innehåller massor med viktiga länkar (högerklicka och klicka på "Översätt till svenska" vid behov).

Vi måste få stopp på detta vansinne, sprid mina inlägg till så många du kan!


Världshälsoorganisationen (WHO) kommer i slutet av detta år att införa en aldrig tidigare skådad toppstyrd kontroll över de nationella hälsobestämmelserna och mått på hela planeten (detta om inte ett under sker).

I vad som motsvarar en smygkupp kommer WHO att få drakoniska nya befogenheter att åsidosätta nationell suveränitet i 194 FN-medlemsländer, och att diktera deras hälsoåtgärder med kraft av internationell lag. Det kallas ibland för WHO:s pandemifördrag, men det är mycket mer. Vad värre är, det mesta av WHO:s budget kommer från privata vaccinbundna stiftelser som Gates Foundation eller från Big Pharma, en massiv intressekonflikt.

WHO:s generaldirektör skulle få den yttersta makten enligt de nya reglerna, att bestämma till exempel om Brasilien eller Tyskland eller USA måste införa en pandemilåsning i Shanghai-stil eller andra åtgärder som den beslutar. Eller kan WHO:s chef beordra massvaccinering av hela Jordens befolkning och vi blir tvingade att lyda! Originaldokument här!

Enligt uppgift jag inte kan hitta för stunden så gick inte detta lagförslag igenom vid omröstning! Men om så är fallet, var så säker på att förslaget kommer upp igen framöver!


En mycket intressant serie som kommer slå dig med häpnad. Om du inte redan kände till den.

https://deepstate.se/

Totalt 14 korta föredrag på engelska. Är det sant det som sägs?

Jag hoppas att du tar dig tid att också se de 6 filmer jag beskrev den 31 maj (om du inte redan sett dessa filmer)!

Mycket viktigt för att förstå vad som är på gång och hur fort det sker, alltså omvandlingen av vårt Sverige till ett helvete! Viktigt är att sprida detta!


Så vill makten skildras i bild - SFF

Om att inte anses vara svensk. Satirteckning av Max Gustafson.

Mattias Lindberg on Twitter: "Något att fundera på ändå.  https://t.co/PX6wLrPFKq" / Twitter

Så skapar du politikerförakt - Fyra tips!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2