Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Vad är det för slags människor (är de människor?) som vill ta makten på vår Jord och göra det till ett helvete för majoriteten av innevånare på denna planet? Vad är det för slags människor (?) som ställer frågan inom egna maktgruppen med orden "vad ska göra med alla värdelösa personer"? I denna video finner du några av dessa maktmänniskor som fostrar yngre lättledda och ej självtänkande att bli som dom och att tänka som dom!

T ex i skolan för blivande makthavare, den som kallas för Young Global

Leaders, där många världsliga politiska brojler fostras. Bakom denna skola finns World Economic Forum (WEF) med dess ledare Klaus Schwab, en troligen hjärnskadad nazist som fått storhetsvansinne!

Det är denne man som t ex vår statsminister och vår utrikesminister tar efter och lyder. De är medlemmar i WEF och ingår i vissa av Schwabs arbetsgrupper! Kan man vara mer landsförrädare än så? Och dessa landsförrädare ger över en tredjedel av svenskarna sin röst!

Vad är det för människor bakom World Economic Forum?

Vem är Klaus Schwab? Vad är deras planer för dig och mig? När ska det vara genomfört? I denna länk får du svaren (högerklicka i texten och klicka på "Översätt till svenska" vid behov)!

"Vad kan du göra åt det?" Efter allt du har sett och upplevt sedan september 2019, se dig själv i spegeln och ställ dig själv dessa två frågor:

“Är det dessa människor jag kan lita på för min och mina barns framtid?”

"Representerar de mina intressen, värderingar och vad jag tror på?"

 

Om du bestämmer dig för att du inte kan lita på dem, eller att de inte delar dina intressen och värderingar, då är det hög tid att agera för att hindra dem från att ta kontroll över alla aspekter av ditt liv. Annars försöker WEF ta bort allt du äger och att fullständigt kontrollera allt i ditt liv. En av de viktigaste förutsägelserna i deras "Global Future Councils" är att år 2030 kommer du (eller dina barn) inte att äga något och kommer att vara lyckliga.


Vill du veta vad som ligger bakom den nuvarande negativa utvecklingen och vår av den verkliga makten förutbestämda framtid så tag dig tid att se hela denna film (med svensk textremsa, 1 tim 41 min)! Den heter "Massuppvaknandet"! Du kommer att förstå varför vi haft en bluffpandemi och du kommer att förstå vad de verkliga makthavarna planerar och som även våra politiker följer! Vad är Agenda 21, vad är Agenda 2030? Varför har WHO fastställt att vi har och har haft en pandemi? Det får du svar på om du ser filmen! Vi måste inse att det finns en möjlighet att styra samhällsskutan i annan riktning, men då får vi inte förlita oss på våra korrupta politiker och vara nöjda med att lägga vår röst på något parti i höst! Det är nu vi måste agera! Men hur? Kontakta mig gärna med ditt förslag till vad vi kan och måste göra! Skriv till kalle@maxicom.se.


Jan-Erik Ander on Twitter: "Magdas valfläsk... https://t.co/WnVNuKACR0" /  Twitter

93 Politik idéer | karikatyr, caricatures, roliga bilder

Fokus on Twitter: "En liten påminnelse: skälet att migrationen fortsätter  att vara en viktig politisk fråga, är att problemen är verkliga. Johan  Hakelius: https://t.co/lq0de6wCN9 https://t.co/QcoE4BUAAy" / Twitter

Steget Efter on Twitter: "https://t.co/59Yta7eFUJ" / Twitter

25 Politik idéer | karikatyr, caricatures, roliga bilder

220 Karikatyr idéer | karikatyr, caricatures, politik

De 97 bästa roliga bilderna politik 2019 | roliga bilderna, humör


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2