Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Du har säkert hört talas om Chemtrails och Geoengineering, jag har i flera inlägg på denna hemsida beskrivit dessa företeelser. Vi är många som trott att det förekommer planer från globalisterna att försöka hindra solstrålning att värma Moder Jord genom att till viss del blockera solens strålar via ett skikt av vissa metaller i nanoform som sprutas ut av både reguljärflyget och av speciella flygplan. Vår tro har varit att man blandar in dessa metaller i flygbränslet i vissa flygplan, för att få till dessa tjocka vita strimmor vi ser de flesta dagar uppe i skyn, strimmor som sprider sig och bildar ett dis över hela himlen under dagen.

Vissa dagar ser vi flygplan som har en vit strimma efter sig, men som upplöses och blir osynligt bara efter några minuter, andra strimmor är tjocka och ligger kvar hela dagen och sprider ut sig till detta dis.

Vi kallar de tjocka strimmorna för Chemtrails och de strimmor som snabbt försvinner för Contrails (kondensstrimmor). Förnekarna till att chemtrails förekommer, t ex våra myndigheter, politiker, vissa "experter", SMHI, kallar båda utsläppen för kondensstrimmor.

Nu finns en video med kanske världens mest kunnige i detta ämne, forskaren Jim Lee, som beskriver detta ämne från grunden, hans beskrivning ger till en del båda sidor rätt, det är utsläpp av avgaser från planen som innehåller de metaller man har uppmätt, t ex barium, strontium, aluminium och annat sot, men det är inte tillsatt i bränslet utan finns naturligt i det flygfotogen (Jet A1) som började användas efter 1997.

Men nu till det intressanta, dessa orenheter i bränslet har globalisterna velat ha nytta av i sin "kamp" mot klimatförändringar, påstådda eller verkliga. Du måste lyssna till denna video så får du en skrämmande beskrivning över galenskaperna som maktens folk utsätter oss för, kanske de hjälper till att få till en ny liten istid så snart som inom en tioårs period framåt, samtidigt som nedfallet efter dessa strimmor förgiftar allt på vår Jord (maten vi äter, luften vi andas...).

Att beakta är också att om vi inte ser några strimmor efter ett flygplan så finns det ändå avgaser med samma innehåll. På vissa höjder, vissa luftskikt och vissa temperaturer så syns inte dessa strimmor, men avgaserna är lika giftiga ändå!

För de som satsat på solcellspaneler är dessa skikt av dis och strimmor efter utsläppen inte så bra, jag har mätt upp en minskning av effekten från våra paneler upp till 25% vid vissa tider på dagen, när strimmorna skymmer solens strålar och ca 10-15% minskning när himlen är täckt av utsläppsdis.

Och ännu värre, de plan som flyger högst lämnar ett sotlager kvar i stratosfären som inte faller ner utan ansamlas där för evig tid. Om flyget fortsätter att släppa ut dessa avgaser så kan det finnas ett sotlager i stratosfären som helt hindrar solens strålar att nå Jorden om bara ca 40 år, det blir natt dygnet runt och allt liv släcks.

Du får en tydlig beskrivning på allt om vad dessa utsläpp kan ställa till med (CO2 är t ex bara en gigantisk bluff, vilket vi vet). Du bara måste se denna video, kanske är detta den verkliga sanningen om de vita strimmorna och den är inte "trevlig"! Du kan lägga till svensk text. 1tim. 23 min.

Här är videon!

(Personligen är jag dock inte helt övertygad om att alla metaller i flygbränslet finns där naturligt, det verkar vara för hög koncetration av vissa metaller och borde inte vara godkänt ur miljösynpunkt. Men man kanske struntar i miljön för "klimatets" skull?) 


                                 Hemma hos oss förra veckan här nedan!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2