Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Elektromagnetisk strålning från t ex radio- tv- radar- och mobiltelefonsystemen har av seriösa forskare alltid misstänkts vara en stor hälsorisk. Jag har ägnat över 30 år till att kartlägga sådana risker och sådan forskning, se avdelning "Strålningsrisker" här ovan! Jag har i många år åkt runt i Sverige med en 4-timmars föreläsning för allmänheten om dessa risker, har varit på 176 platser. Det finns så mycket forskning om detta som bevisar att inget levande klarar av sådan strålning på sikt.

Våra myndigheter har dock en annan agenda, deras roll är att skydda industrins behov av vinster, därför sätts t ex gränsvärden på så höga nivåer att all befintlig teknik är godkänd att användas. I media är det tabu att blanda in strålning med hälsorisker, media (MSM) har samma agenda som våra myndigheter, därför ingen debatt i detta ämne!

Att det skett en mycket tydlig minskning av insekter som t ex flugor, getingar, bin, fjärilar och även fåglar kan ingen undvika att se, vi äldre minns att vi måste tvätta framrutan på bilen mycket ofta förr, efter bara någon mil på vägarna var rutan nersmetad med krossade insekter, medan rutan numera är ren även efter många mil. Se Firstenbergs dokument om 

strålningens påverkan på insekter och groddjur i menyerna till vänster i avdelningen "Strålningsrisker".

Är det i själva verket mikrovågor från mobiltelefonsystemet 4g+ och 5G som är huvudorsaken till massdöden som drabbar många som tagit sprutor mot Covid-19? Det påstår norrmannen Anders O Brunstad i denna intervju i programmet Sverige Granskas. Lyssna till Anders berättelse om den statistik han tagit fram, mycket omfattande och informativt, detta skulle jag vilja se i en direktsänd debatt i TV mellan denne mycket kunniga person och de s k forskare som står på industrins sida.

Här är länken till denna intervju! Missa inte detta, det gäller livet! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2