Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


När nu den s k "pandemin" (= plandemin) börjar ebba ut och testtiden för att kartlägga hur lättstyrd mänskligheten är har slutförts så är det dags för nästa "pandemi"! Det ska då enligt uppgift bli ett i laboratorier i Ukraina tillverkat virus som ska spridas, byggt på fågelinfluensa, men modifierat så det drabbar människor med en dödlig utgång på upp till 50 %! Som vi vet så har "maktens folk" planerat för en drastisk minskning av Jordens befolkning, så vi ska räkna med att "pandemierna" kommer att avlösa varandra framöver!

Det gäller ju att genomföra "Agenda 2030"!

Och det finns goda medhjälpare som t ex denna dam, moderat i svenska riksdagen, som via en motion vill få till ett regeringsbeslut på massvaccinering (dödliga covid-sprutor) av svenska barn. Om inte föräldrar går med på detta så är hennes förslag att staten ska dra in på barnbidrag och andra åtgärder för att göra det besvärligt för föräldrarna. Så tänker en politiker i det parti där frihet är det viktigaste i partiprogrammet! Detta bör uppmärksammas i höstens val!

(Flera medborgare har skrivit "saftiga" mail till henne, gör det du också!)

En sådan motion borde väl ge henne en spark i baken och uteslutning från det politiska livet, men sådant sker tydligen bara inom SD? Svensken i gemen (innefattar även politiker) är så rädda för att stöta sig med andra att man håller tyst i de flesta dylika fall! Se bara på den lilla sprätten i moderattoppen, han borde direkt ge denna dam en expressbiljett ut ur partiet, men det vågar han inte (se bild nedan)!


I gårdagens Swebbtv-nyheter medverkade en läkare som beskrev att Folkhälsomyndigheten bluffar med covid-statistik och han beskriver också hur det går till. Vi vakna har ju vetat detta sedan lång tid tillbaka, men att nu en svensk läkare har upptäkt detta och går ut offentligt är på tiden. Läkaren, Nils Littorin, får givetvis inte framföra om denna bluff i massmedia. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2