Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Nu är det bara en tidsfråga innan den allmänna information som sprids på på Internet kommer att få finnas kvar, annat än den propaganda som MSM sprider. Denna min hemsida t ex tillhör det utbud av information som ska förbjudas! Det ska EU bestämma i år i en ny lag. I första hand säger man att det gäller för sociala medier, men av erfarenhet vet jag att det kommer att gälla all information som inte passar "makten"! Se denna länk.


Vad händer med Europa om Ryssland stänger av gas och oljetillförseln i morgon? Från och med i morgon, den 1 april, ska alla som köper energiråvaror från Ryssland betala med rubel (nej, det är inget aprilskämt). Politikerna i EU fattar inte vad de ställt till med, när det gäller sanktioner mot Ryssland. 40% av all energiråvara till EU kommer från Ryssland, vad ska man ersätta detta med? Se denna länk.


Sjunger det amerikanska imperiet på sin svanesång? Det är troligt och då förlorar dollarn sitt värde som världsvaluta. Ska Rubel eller Yuan bli den nya världsvalutan? Det finns en del ekonomer som tror det.

Här en länk om dollarns ev kommande fall.


Nu ska film och teaterserie om pajasen och juden Zelenskyj, Ukrainas nuvarande president, visas i SVT. Kultursnobben Eva Beckman anser att det är viktigt att vi får veta hur det gick till. Hon är troligen helt befriad från fakta bakom myglet av denna president. Sanningen är dock att detta är vänsterfolket på SVT som bestämt att du ska matas med "rätt information" för att du ska bli Ukrainavän och hatisk mot Putin.

Här en artikel om denna pajas.

Se mer information i detta ämne i mina tidigare inlägg, t ex den 24 mars, 20 mars, 19 mars, 14 mars, 9 mars och även tidigare.


Ansvariga sossepolitiker påstår att Sverige är ett tryggt land att bo i, men är det sant? En studie om hur tryggt det är för kvinnor att bo i olika länder har gjorts och den visar att Sverige inte är farligast att bo i för kvinnor, Sverige är bara "näst farligast"! Endast Sydafrika är mer farligt att bo i. Tryggaste land för kvinnor är Japan.

Se denna länk.


                         Senaste nytt!

Amerikanska soldater dör nu som flugor, dödsfallen har ökat med 1100 % sedan soldaterna tog dessa sprutor!

De unga män och kvinnor som frivilligt har ställt upp för att skydda sina samhällen som medlemmar av den amerikanska militären har varit under attack av sin egen regering i över ett sekel, experiment som med laboratoriedjur, med senapsgas, plutonium, Agent Orange och utarmat uran.

Men vad vi upplever nu är den slutliga förstörelsen av hela den amerikanska militären inifrån.

Mer än två tredjedelar av den amerikanska militären har valt att ta emot detta livsförändrande vaccin, som nu har visat sig vara katastrofalt.

Attorney-at-law Todd Callender, som representerar US Navy SEALs vs president Joe Biden har nyligen rapporterat en 1100% ökning av amerikanska militära dödsfall som ett resultat av dessa mRNA-injektioner och baserat på deras senaste data förväntar de sig att detta antal snart ska stiga till över 5000%. Se denna länk, text och video.


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2