Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Galenskaperna i vår värld bara fortsätter! Dagens inlägg handlar om det som alla nationers regeringar nu jobbar för, nämligen s k "Smarta Städer". Resultatet kommer att bli ett gigantiskt förslavande av hela mänskligheten, men det förstår inte de nationella politikerna, att de i själva verket är "nyttiga idioter", helt i globalisternas ledband.

I Nederländerna, som exempel, har politikerna redan förstört 3000 lantgårdar och dödat alla dess djur, för att de påstås orsaka för mycket koldioxid. Området där dessa lantgårdar låg ska nu inrymma 30 miljoner människor från Holland och närliggande nationer i en s k Smart Stad. Människorna i detta fängelsegetto ska få ha max gångavstånd till butiker och allmänna inrättningar till och från hemmet på max 15 minuter, längre får de inte gå.

Se denna bilaga, studera den noga! Det är så vi alla som blir kvar efter kommande pandemier (massmord) ska leva om globalisterna får som de planerar! Vi måste få till ett stopp och det NU!

Tänk på att allt som globalisterna håller på med bara är bluff, för att göra oss alla så rädda att vi lyder deras minsta vink! De vill minska Jordens befolkning till ca 800 miljoner.

Pandemin som vi drabbats av de senaste åren var en bluff, det var inte annat än en vanlig influensa (visserligen konstgjord)!

Det vaccin som många lät sig injiceras av var inget vaccin, det var ett vapen för att döda så många som möjligt, vissa tillverkningssatser av denna vätska var programmerad för att döda långsamt, andra för att döda på kort tid. Vi ser resultatet dagligen om vi själva efterforskar fakta, men media liksom många läkare och forskare är i denna sak globalisternas  "nyttiga idioter" och håller tyst om detta!

CO2, koldioxid, är en helt naturlig och nödvändig gas som möjliggör att vi har växtlighet på vår Jord. Utan CO2, ingen växtlighet och därmed inget liv! Det är alltså en total bluff att försöka minska på denna livsgas för att "rädda klimatet"! Det ingår i globalisternas sätt att minska Jordens befolkning, inget annat! I denna sak ser vi många "nyttiga idioter" som villigt ställer sig bakom klimathysterin, både inom media, forskningen och politiken!

Se denna länk med mer info om bluffen med CO2!

Det finns ingen klimatkris, det är en gigantisk bluff! I media liksom inom politiken hänvisar man till FN och dess miljögrupp kallad IPCC. Ingenstans i IPCC:s dokument nämns ordet "miljökris", eftersom det inte är någon kris. Vad IPCC visar är datamodeller om vad som kan hända i framtiden om växthusgaser tillåts öka obehindrat. För att kunna få dataprogrammen att visa tabeller så måste man ge dessa program något riktvärde att jämföra mot, de har valt temperaturökningen 1,5 grader. Nu verkar politiker och media tro att det blir katastrof om medeltemperaturen på Jorden tillåts öka över 1,5 grader! Med det blir ingen katastrof, det är bara en ytterligare bluff som ska göra oss rädda och medgörliga till förändringar!

Se denna länk och det påstådda klimathotet!

Alla förstår ju att om det inte handlar om en "klimatkris", då är satsningen på t ex elbilar också en bluff. Sanningen är att elbilar utgör troligen en större miljöbov än bensin och dieselbilar och sanningen är att det inte kommer att varken finnas el till dessa bilar och inte heller råvaror till att tillverka dem i framtiden. Men innan allmänheten har fattat detta så låter sig en del övertygas om sin egna miljögodhet och köper dessa dyra och onödiga fordon! Det blir inte så "kul" när elpriserna höjs till 6-8 kr/kWh i laddstationerna.

Se denna länk för mer info om miljöproblem med elbilar!

Enligt uppgift på radions nyheter så måste elnätsutbyggnaden öka väsentligt de närmaste 22 åren, till en kostnad på över 1000 miljarder kronor. Detta för att det i Sverige byggs gigantiska datahallar för Facebook, Google och andra datakrävande företag, dessa företag som inte har mycket med Sverige att göra annat än att de får ett superbilligt pris för deras behov av el och markanläggningar. Dessa företag betalar ingen skatt på den el de förbrukar och betalar bara i storleken några ören per kWh. En sådan datahall kan dra lika mycket el som en stad av Gävles eller Västerås storlek. Elbilar kommer att förbruka mycket mera el framöver än vad elnätet klarar, så även dessa kräver utbyggnad. Sedan ska våra industrier övergå till el för sina produktframställningar, de som i dag använder kol, olja och gas. Galenskaperna är totala! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2