Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Kommande krig talas det om dagligen numera! Att Sverige ska hamna i krig ska vi förbereda oss på, det var innehållet i flera tal under Folk och Försvars möte i Sälen i januari i år! Vi måste förbereda oss för krig och det är Ryssland som är fienden, påstår krigshetsarna på detta möte!

Jag har fått upplysning om att vissa personer har sett det senaste halvåret att det landat engelska och amerikanska militära transportplan på militära flygplatser i norra Sverige (bl a Vidsel) och där lastat ur vad man tror är vapen och ammunition, att man alltså redan håller på med att bygga upp lager inför ett kommande krig (även fordon ska ha ingått). Vet du något om detta, hör av dig till mig!

Att amerikanskt bombflyg landar på svensk mark är bevisat, se denna korta video:

Här är videon!

I videon säger den amerikanska kvinnliga generalen att: "Vi har en lång historia av gemensamma operationer med Sverige, och vi ser fram emot att fortsätta och fördjupa vår operationella planering tillsammans"! Kan det sägas tydligare om svenska militärens samarbete med USA! Militära övningar sker alltid för att förbereda sig för krig, är det ett närliggande krig man planerar för?

Sådan förberedelse för krig i maskopi med USA har pågått och pågår kontinuerligt de senaste åren, intygar den svenska brigadgeneralen i videon, finns det en plan när "det är dags för kriget"?

Förra året kunde vi se en kort video om att: "Amerikanska och svenska marinkårssoldater samövar i skärgården":

Se videon här!

Förra året kunde vi även se en video med ett brittiskt hangarfartyg som lotsades in med hjälp av svensk militär till Göteborgs hamn, och en stolt svensk regementschef förkunnar att vi har omfattande försvarssamarbete där detta fartyg ingår.

Se denna video!

Läs gärna kommentarer under dessa videor, där får bara hyllning till krig och krigsmakter komma till tals, jag är övertygad om att en kritisk kommentar aldrig får visas i dessa fält!

Men var är planeringen för fred? Inget radio- eller TV-program låter någon från fredsrörelsen komma till tals, nu är det bara krig svenska folket ska matas med och ställa in sig på! Ska vi ha det så? Är det vad vi vill? 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2