Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Det finns all anledning att kalla World Economic Forum för djävulens högborg! En mer människofientlig organisation än WEF finns inte, alla planer från dess ledare Klaus Schwab går ut på att göra livet till ett helvete för så många som möjligt! Men han är inte ensam, medlemmar i WEF är över 1000 av världens rikaste företag och från dessa företags ledare har Klaus Schwab fullt stöd i sin djävulska planering för alla oss andra!

Dessa personer är inte människor, vi måste sätta stopp för deras galenskaper!

Se denna korta video, som sammanfattar vad WEF håller på med när det gäller matproduktion. Efter introduktion på ca 2.40 minuter börjar filmen, med svensk text.

För att få till ett enhetligt beslut från alla världens regeringar så har WEF spridit bluffen om CO2, att CO2 är en så farlig gas att alla måste göra allt för att minska på den, i alla led. Det är i den andan som bönderna nu måste masslakta djur och minska på odlingar.

Men betänk att CO2 är en naturlig nyttogas som allt växande är helt beroende av, inget CO2 = inga växter = massvält! Det är massvält och massdöd WEF vill åstadkomma med sina fullständigt galna beslut! Det kan bara vara psykopater som kan hitta på sådana galenskaper!

Tänk också på att WHO har på order av WEF och andra rika (Bill Gates....) skapat låtsaspandemier för att kunna påtvinga mänskligheten s k "vacciner" vars syften är att orsaka sterilitet och infertilitet hos yngre personer samt massdöd bland äldre befolkningen (olika biovapen i olika flaskor). CO2 och pandemier är bara redskap för masslakt av människor på Jorden, varför går vi med på detta?

Hur kan man lura en hel värld på detta sätt, var är de kunniga, var är journalister som vågar förmedla sanningar?

Det är dock glädjande att bönderna i Nederländerna nu protesterar stort med traktorblockader, liksom det var mycket glädjande när åkeribranschen i Kanada protesterade mot covidcirkusen med att blockera hela städer med lastbilar! Kanske allt fler vaknar.......


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2