Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Dr. David Martin hade en föreläsning i EU-parlamentet den 13 sept 2023 i vilken han inte skräder orden om det korrupta WHO. Här får du sanningen om Covid-19 pandemin, om PCR-testet som inte fungerar och om det s k vaccinet som är ett dödligt biologiskt vapen. Du kan se filmen eller läsa texten som är en avskrift av hans tal.

Här är länken!


Jag vill påminna om den mycket vältaliga och intressanta person jag gjorde reklam för i gårdagens inlägg, Jeff Taylor (se gårdagens inlägg)! Han lägger ut YouTube-videor varje dag med aktuella ämnen, hans inlägg gäller oftast Storbritannien och EU, men beskriver därmed även Sverige så som det är här nu! Missa inte att gå in dagligen och lyssna till hans beskrivningar av verkligheten, mycket intressant!

Här är senaste Jeff! Du kan ställa in svensk textremsa vid behov, enligt tidigare instruktion.


Arne Weinz skriver böcker om Islam som tar över allt mer av Europa och inte minst Sverige! Här en ny intervju i Frihetsnytt!

Här är länken!


Islam är inte en religion, det är en sekt! Är du intresserad av islam och deras utförda mord, vilket sker dagligen runt vår Jord, så läs i denna länk. I slutet av dokumentet kan du klicka på en länk där man dagligen beskriver om islamskt dödande, en kartläggning (statistik) fram till i dag, och som kompletteras varje dag.

Här är dokumentet! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2