Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag har tidigare haft med Aida Reva (22 okt), denna unga kvinna med huvudet på skaft! Hon är fantastisk på att plocka fram och beskriva galenskaper som de flesta inte har en aning om, här en video som alla föräldrar med små barn måste se och ta ställning till!

Det handlar om män utklädda till kvinnor (ska föreställa mycket uppspacklade horor) och kallar sig Drag Queen (verkar ofta platsa bland "regnbågsfolket")! De åker nu runt till landets bibliotek och läser sagor för barn i åldern 2-9 år. Men det är inte vilka sagor som helst, det är sagor som beskriver sexuella avarter, om onani, om hur man "knullar som kaniner" o s v, allt för att bryta mot gällande normer. Och biblioteksfolket är så "moderna", de är HBTQ-certifierade och vågar inte säga nej till dessa sagostunder, vilket sjukt samhälle vi har fått!

Dessa perversa sagoberättare tar 10 000:- för en timmes förevisning, ska verkligen skattepengar användas på detta sätt? Ska dessa psykiskt sjuka typer som kallar sig för män (ingen riktig man beter sig på detta vis) verkligen få fortsätta att förstöra små barn? Bland liknande "sagostunder" utomlands har man funnit gott om pedofiler, hur är det med dessa "sagoberättare" i Sverige?

Lyssna på Aida, som så bra beskriver detta vansinne! Givetvis gäller detta alla vuxna, inte bara småbarnsföräldrar! Se denna video och det skulle förvåna mig mycket om inte också du förfäras av vad du hör och ser, det gjorde jag! Vi måste alla hjälpa till att sprida denna video, alla måste få veta att sådant förekommer och alla måste hjälpa till att få stopp på dessa galenskaper! Skriv insändare, sprid till vänner och bekanta, ställ frågor om detta till kommunen......det måste få ett stopp!

Här är videon!


                                          Är detta "lämpliga sagotanter"....?

A DAY WITH THE MISTRESS BORGHESE: GRANDE DAME


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2